background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Κρατήθηκε στην κορυφή με νίκη η Θύελλα Αιγίου

2-1 ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΠΑΤΡΩΝ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ – ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΝΙΚΗ Η ΑΕ ΑΙΓΙΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΓΚΟΛ ΦΟΙΝΙΚΑΣ/ΖΗΡΙΑ – ΑΣΤΕΡΑΣ 

Στις καθυστερήσεις πήρε τη νίκη 2-1 η Θύελλα σε βάρος του Ηρακλή, διατηρώντας το απόλυτο βαθμών και την πρωτοπορία στον βαθμολογικό πίνακα. Μετά το φτωχό σε σκορ α΄ ημίχρονο (1-0), στην επανάληψη η ΑΕ Καλαβρύτων ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή τους διαμορφώνοντας το 5-0 με την ΑΕ Αρόης. Πολλά γκολ είχαμε και στο Ρίο με τον Αετό να επικρατεί 6-0 σε βάρος της Φλόγας Ροδιάς, που είχε απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών.

Στο ισόπαλο 1-1 τελείωσαν Δαβουρλής και Ζαβλάνι, με τους γηπεδούχους που είχαν προηγηθεί από το 12΄ με τον Πολίτη, να χάνουν τους δυο πολύτιμους βαθμούς από την ισοφάριση του Ανδρικόπουλου στο 63΄. Εκτός 5άδας έμειναν Φοίνικας / Ζήρια και Αστέρας Τέμενης, αφού το χωρίς γκολ μεταξύ τους αποτέλεσμα δεν ευνοεί καμιά ομάδα. Είχε καλή παρουσία ο Αχιλλέας στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αργυρά, προηγήθηκε και ισοφάρισε 2-2 ύστερα από την προσωρινή ανατροπή των γηπεδούχων. Πολύτιμη και αγχωμένη νίκη 2-1 πήρε η ΑΕ Αιγίου από το Α. Καστρίτσι. Οι ουραγοί είχαν προσωρινά ισοφαρίσει σε 1-1, φέρνοντας μαύρα σύννεφα στο γήπεδο Πλαστήρα μέχρι να αλλάξει τα πράγματα ο Σάντρι Αϊντίν.

Ηρακλής Π. – Θύελλα Αιγίου 1-2

Χρειάστηκε τον χρόνο των καθυστερήσεων η Θύελλα Αιγίου για να πάρει τη νίκη 2-1 στην Αγυιά από τον Ηρακλή Πατρών. Σε ένα παιχνίδι που είχε την Θύελλα να προηγείται νωρίς, να ζητά πέναλτι στο α΄ ημίχρονο σε χέρι αμυντικού ύστερα από την σέντρα του Ραμπούσγια και στο 80΄ σε ανατροπή στην περιοχή του Γιώργου Καραΐνδρου.

Στο λεπτό αυτό αποβλήθηκε από τον Ηρακλή ο Βογιατζής, που διαμαρτυρήθηκε στο αίτημα της Θύελλας για πέναλτι. Ο Γιώργος Καραΐνδρος πήρε την ασίστ του Μαρδά και σκόραρε για την Θύελλα στο 12΄. Χωρίς ουσία οι υπόλοιπες ευκαιρίες του α΄ μέρους για την ομάδα του Αιγίου, η οποία σε ένα από τους λίγους κινδύνους που είχε στην περιοχή του Γκανατσούλα, δέχτηκε την ισοφάριση 1-1 από τον Ζαχαρόπουλο στο 50΄. Στην καθυστέρηση που κράτησε ο διαιτητής Π. Γκαβός, σε μια από τις τελευταίες επιθέσεις της η Θύελλα προηγήθηκε 2-1 με την κεφαλιά του Δημήτρη Καραΐνδρου, ύστερα από την σέντρα του Διαμαντόπουλου και την κεφαλιά πάσα του Μακρυγιαννάκη.

Θύελλα: Γκανατσούλας, Αθανασίου, Μαρδάς (75΄ Σπ. Θεοφανόπουλος), Ραμπούσγια , Ραπάι (19΄ λ.τ. Αποστολόπουλος (70΄ Μακρυγιαννάκης), Νικολάου, Σωτηρόπουλος, Κ. Θεοφανόπουλος, Δ. Καραΐνδρος, Γ. Καραΐνδρος, Διαμαντόπουλος

ΑΕ Καλαβρύτων – ΑΕ Αρόης 5-0

Μετά το 1-0 του α΄ ημιχρόνου το γκολ του Σταύρου Τσαβαλά με απ’ ευθείας φάουλ χώριζε την ΑΕΚ με την ΑΕ Αρόης. Μονόλογος των γηπεδούχων το β΄ ημίχρονο, που ξεκίνησε με το εντυπωσιακό γκολ του Ασπρούκου το 2-0 ύστερα από ατομική ενέργεια. Σειρά πήρ ο Καλαμαράς μετά από οργανωμένη επίθεση το 3-0 στο 53΄ και το 4-0 ο ίδιος στο 68΄. Το τελικό 5-0 από την ασίστ του Σαλάι στον Κουτρουμάνη, που έκλεισε το σκορ στο 82΄.

ΑΕ Καλαβρύτων: Παπαδημητρόπουλος, Σαλάι, Παπαδόπουλος (72΄ Γκλαβάς), Βλάχος (62΄ Αλεξόπουλος), Παπαγεωργίου, Στ. Τσαβαλάς (72΄ Θεοδοσίου), Καυγάς, Μητρόπουλος (62΄ Κουτρουμάνης), Σκιαδάς, Καλαμαράς, Ασπρούκος (68΄ Γ. Τσαβαλάς).

Αργυρά – Αχιλλέας Καμαρών 2-2

Ο Αχιλλέας προηγήθηκε 1-0 και ισοφάρισε 2-2 στη συνέχεια την Αργυρά, αφού ενδιάμεσα είχε τις ευκαιρίες να φύγει από το Προάστειο με κάτι περισσότερο από τον βαθμό της ισοπαλίας. Ο Μούκας έβαλε μπροστά στο σκορ τον Αχιλλέα, με το γκολ που σημείωσε στο 7΄ από την πάσα του Κανάγια. Δυο αναγκαστικές αλλαγές είχε στη συνέχεια ο Αχιλλέας, που ισοφαρίστηκε 1-1 στο 18΄ με το γκολ του Καψή. Η Αργυρά πήρε και το προβάδισμα 2-1 στο 73΄ με τον Κολοκούση. Η ισοφάριση 2-2 των Καμαρών που έκρινε και την τύχη του αγώνα, έγινε στο 76΄, όταν κέρδισε πέναλτι ο Μπλάτα και ευστόχησε ο Κανάγιας που είχε δοκάρι στο α΄ ημίχρονο.

Αχιλλέας: Ψαριάδης, Κανάγιας, Χύσα, Παπασπυρόπουλος (16΄ λτ Ιατρόπουλος), Ασημακόπουλος, Μπαρμπούνης, Πέτσι, Μούκας, Μπλάτα, Μπούρδος (λ.τ. 65΄ Γκόγκο), Καττές (75΄ Φίλιας).

Φοίνικας / Ζήρια – Αστέρας Τέμενης 0-0

Πολύ καλή ευκαιρία είχε στο 88΄ με τον Τέρπο ο Φοίνικας / Ζήρια για να πάρει το παιχνίδι και να αντισταθμίσει τις ευκαίρίες που είχε νωρίτερα ο Αστέρας. Ο βαθμός της ισοπαλίας δεν συμφέρει καμιά από τις δυο ομάδες για τις οποίες χάθηκε η ευκαιρία να περάσουν στην πρώτη πεντάδα.

Φοίνικας / Ζήρια: Αλ. Παρίσης, Τσάκουλης (46΄ Νικολάου), Έργκι, Ραυτόπουλος, Μηλιάκης, Λούλια (λ.τ. 75΄ Παπακωνσταντίνου), Αναστόπουλος (69΄ Χαραλαμπόπουλος), Καρέλης (69΄ Κορδοτός), Αντ. Παρίσης (46΄ Ψυχογιάννης), Τέρπος, Γλωσσίδης.

Αστέρας: Μπαλαφούτης, Ρότσκας, Βαγγελάτος, Όρσι, Οικονομόπουλος, Τρακαδάς, Γκιόκα (83΄ Μαυρούλιας), Κουτρουμπίνας, Γιαννόπουλος, Δαλιάνης, Χριστοδουλόπουλος (67΄ Νικολακόπουλος).

ΑΕ Αιγίου – Α. Καστρίτσι 2-1

Δεν μετουσίουσε τις ευκαιρίες η ΑΕ Αιγίου για να φτάσει στο σημείο να αγχωθεί και να κυνηγά το σκορ ύστερα από την ισοφάριση του Α. Καστριτσίου με τον Μπόμπολα 1-1 στο 72΄. Η ΑΕ Αιγίου προηγήθηκε 1-0 στο 56΄ με πέναλτι που κέρδισε ο Αλ. Αϊντίν και ευστόχησε ο Μαραυγάκης.

Ο Αλ. Αιντίν λύτρωσε τους γηπεδούχους στο 76΄ όταν πήρε την μπάλα μετά το βολέ του τερματοφύλακα Μερκούρη και μετά από ατομική προσπάθεια διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 9 ποδοσφαιριστές, ύστερα από τις αποβολές των Παπαχαραλάμπους και Μπαλατή που ακολούθησαν στο τελευταίο 10λεπτο.

ΑΕ Αιγίου: Μερκούρης, Μεντζελόπουλος, Μαραυγάκης, Γεωργακόπουλος, Τσέλιος, Ε. Αϊντίν, Π. Δημόπουλος, Αλεξόπουλος (46΄ Γκιζέλης), Σανδραβέλης (83΄ Γκραικιώτης), Α. Αϊντίν, Μπούζι (83΄ Μεσσήνης).


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr