background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Έφυγε μπροστά η Θύελλα Αιγίου

ΆΦΗΣΕ ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΕΜΕΝΗ Η ΔΕΥΤΕΡΗ Α.Ε. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ – ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ / ΖΗΡΙΑ 

Ανέβηκε η διαφορά που χωρίζει την Θύελλα Αιγίου από την ΑΕ Καλαβρύτων στο +5, ύστερα από τη νίκη 5-0 της Θύελλας απέναντι στην Αργυρά και την ισοπαλία 2-2 της ΑΕΚ με τον Αστέρα στην Τέμενη, που ήταν η πρώτη, ενώ σταμάτησε και το σερί 9 νικών που είχε η ομάδα των Καλαβρύτων.

n Απρόσμενη ήττα γνώρισε ο Αετός στο Ρίο 3-4 από τον Ηρακλή, που για μια ακόμα φορά είχε πρωταγωνιστή τον Φούντζουλα με δυο γκολ.

n Με γρήγορο ρυθμό σε ολόκληρο το 90λεπτο, ο Δαβουρλής επικράτησε 4-1 στην Ροδιά της Φλόγας, ύστερα από το 1-1 του ημιχρόνου.

n Η ΑΕ Αρόης πήρε τη νίκη 2-1 από το Α. Καστρίτσι, που είχε προηγηθεί και φλέρταρε με το πρώτο θετικό φετινό αποτέλεσμα.

n Στις Καμάρες ο Φοίνικας / Ζήρια προηγήθηκε 2-0 στο α΄ μέρος. Ο Αχιλλέας που μείωσε 1-2 γρήγορα στο β΄ ημίχρονο δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση αν και ανέβασε την απόδοσή του.

n Με καλή απόδοση στην Αγυιά, η ΑΕ Αιγίου πήρε την ισοπαλία 2-2 στην Αγυιά από το Ζαβλάνι, που ήταν και ο πρώτος βαθμός εκτός έδρας.

Θύελλα Αιγίου – Αργυρά 5-0

Στο γήπεδο Πλαστήρα σημειώθηκε η μεγαλύτερη νίκη της 11ης αγωνιστικής, με την Θύελλα Αιγίου να επικρατεί 5-0 απέναντι στην Αργυρά.
Πρώτο γκολ στο 17΄ από τον Γιώργο Καραΐνδρο, ο Διαμαντόπουλος το 2-0 στο 32, ο Μαρδάς διαμόρφωσε το σκορ ημιχρόνου 3-0 στο 41΄και με δυο γκολ ο Δημήτρης Καραϊνδρος (60΄, 69΄) το τελικό σκορ.
Θύελλα: Κουρτάκης, Αθανασίου, Ράμμος (46΄ Μακρυγιαννάκης), Μαρδάς (66΄ Λάμκα), Ραπάι, Νικολάου, Σωτηρόπουλος, Διαμαντόπουλος (46΄ Τιμοθέου), Γ. Καραΐνδρος (62΄ Μουρτίκας), Δ. Καραΐνδρος, Γκιώνης (46΄ Νικολακόπουλος),

Αστέρας Τέμενης – ΑΕ Καλαβρύτων 2-2

Σπουδαίο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στην Τέμενη, με τον Αστέρα να προηγείται των Καλαβρύτων που γύρισαν υπέρ τους στη συνέχεια το παιχνίδι 2-1, αλλά δέχτηκαν την ισοφάριση λίγο πριν το φινάλε. Ο Νικολακόπουλος από κάθετη του Γιαννόπουλου πραγματοποίησε το 1-0 στο 30΄.

Με γκολ του Μητρόπουλου ύστερα από το δοκάρι του Σταύρου Τσαβαλά στο 41΄ και στο 67΄ με σουτ εκτός περιοχής η ΑΕ Καλαβρύτων πραγματοποίησε την ανατροπή, που όμως δεν έμεινε μέχρι το φινάλε.

Στο 87΄ ο Δαλιάνης εκτέλεσε φάουλ και με κεφαλιά ο Γιαννόπουλος ισοφάρισε 2-2.
Αποβλήθηκε στο 89΄ ο Ασπρούκος αφού στην προσπάθειά του να προλάβει τον τερματοφύλακα Μπαλαφούτη τον κλώτσησε στο χέρι.

Αστέρας: Μπαλαφούτης, Ραμπαβίλας, Βαγγελάτος, Θεοδωρόπουλος, Οικονομόπουλος, Τρακαδάς, Όλσι (55΄ Χαρδαλούπας), Κουτρουμπίνας, Γιαννόπουλος, Δαλιάνης, Νικολακόπουλος (76΄ Γκιόκα (88΄λτ Ξενόφως).
ΑΕ Καλαβρύτων: Λέσης, Σαλάι, Ντολλάνι, Παπαγεωργίου, Παπαδόπουλος (66΄ Γ. Τσαβαλάς), Αλεξόπουλος (66΄ Σκιαδάς), Στ. Τσαβαλάς, Μητρόπουλος, Καλαμαράς (46΄ Κουτρουμάνης), Καυγάς, Ασπρούκος.

Αχιλλέας Καμαρών – Φοίνικας / Ζήρια 1-2

Σε ένα ακόμα παιχνίδι απουσίασε η ουσία από τον Αχιλλέα, ο οποίος στο γειτονικό ντέρμπι γνώρισε την ήττα 1-2 από τον Φοίνικα / Ζήρια.
Οι τυπικά φιλοξενούμενοι στο γήπεδο Καμαρών προηγήθηκαν με κεφαλιά του Ψυχογιάννη στο 6΄ από σέντρα του Χαραλαμπόπουλου, ο οποίος ήταν πάλι αφετηρία στο γκολ του Τέρπου 1-2 με κεφαλιά στο 44΄.

Καλύτερος ο Αχιλλέας στο β΄ ημίχρονο μείωσε με τον Μούκα στο 51΄, χωρίς να μπορέσει να φτάσει στην ισοφάριση.

Αχιλλέας: Ψαριάδης, Παπασπυρόπουλος (18΄ λ.τ. Ντακούλιας), Χύσα, Ασημακόπουλος, Μπαρμπούνης, Μούκας, Πέτσι, Κανάγιας, Μπούρδος (42΄ λ.τ Ιατρόπουλος), Μπλάτα, Καττές (70΄ Γκόγκος).

Φοίνικας / Ζήρια: Παρίσης, Νικολάου (79΄ Κορδοτός), Έργκι, Ραυτόπουλος, Καρέλης, Λούλια, Αναστόπουλος (79΄ Τσάκουλης), Ψυχογιάννης, Χαραλαμπόπουλος, Τέρπος (90΄ Κωνσταντινόπουλος), Γλωσίδης (57΄ Καραπάνος).

Φλόγα Ροδιάς – Δαβουρλής 1-4

Καλά πήγε στο α΄ ημίχρονο η Φλόγα, που έφερε το παιχνίδι στα ίσα ισοφαρίζοντας 1-1 με τον Γιώργο Χριστόπουλο, αφού ο Δαβουρλής είχε προηγηθεί με αυτογκόλ του Ψηλού.
Στο β΄ μέρος οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό της καλογυμνασμένης νεανικής ομάδας του Δαβουρλή, που προηγήθηκε 2-1 στο 54΄ με πέναλτι του Ραμαντάνη και με τον ίδιο παίκτη 3-1 στο 63΄. Στις καθυστερήσεις ο Μαραγκός διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Φλόγα: Χριστοδουλόπουλος, Ψηλός, Α. Λιακόπουλος, Π. Λιακόπουλος, Σπανός, Ανθ. Λιακόπουλος, Μπαντούνας (71΄ Γεωργίου), Αναστασόπουλος (85΄ Νικολακόπουλος), Π. Κατσαούνης, Θωμάς (50΄ Αγγελόπουλος), Γ. Χριστόπουλος.

Ζαβλάνι – ΑΕ Αιγίου 2-2

Χρειάστηκε να ισοφαρίσει το παιχνίδι δυο φορές η ΑΕ Αιγίου στο γήπεδο της Αγυιάς, για να αποφύγει την ήττα από το Ζαβλάνι. Μάλιστα ο σκόρερ των δυο τερμάτων Παναγιώτης Δημόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 2-2 στο 90΄. Νωρίτερα ο ίδιος είχε ισοφαρίσει 1-1 στο 13΄ με σουτ εκτός περιοχής το γκολ που είχαν προηγηθεί οι γηπεδούχοι στο 5΄ με τον Κούντα.
Το Ζαβλάνι είχε πάρει προβάδισμα στο σκορ 2-1 στο 70΄ με τον Κωστόπουλο.

ΑΕ Αιγίου: Μερκούρης, Μεντζελόπουλος (14΄ Κ. Δημόπουλος (36΄ Αλεξόπουλος), Μαραυγάκης, Χρυσανθόπουλος, Τσέλιος, Ε. Αϊντίν, Π. Δημόπουλος, Γκιζέλης, Γκραικιώτης, Α. Αϊντίν, Μπούζι (80΄ Χρονόπουλος.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr