background img
banner
banner

Οι γονείς των μαθητών του 1ου ΓΕΛ για την Κλεισούρας

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗ…

Αναφορά στο θέμα της οδού Κλεισούρας κάνει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γενικού Λυκείου Αιγίου, οι μαθητές του οποίου, ως γνωστόν, πραγματοποίησαν κατάληξη και πορεία πριν μία εβδομάδα, ζητώντας την αποκατάσταση του δρόμου, κάτι που έγινε τρεις ημέρες μετά.

Στην ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος Γονέων περιγράφει την κατάσταση, εκφράζοντας την ελπίδα να λειτουργήσουν όλα σωστά στην επόμενη βροχόπτωση, η οποία, παρεμπιπτόντως, αναμένεται σήμερα Παρασκευή.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής: «Μετά από 23 χρόνια πραγματοποιήθηκε το έργο συλλογής όμβριων υδάτων στην πάροδο Κλεισούρας, είσοδο του 1ου ΓΕΛ Αιγίου. Είχε προηγηθεί η κινητοποίηση των μαθητών του σχολείου, με κατάληψη και πορεία διαμαρτυρίας, που πήγαζε από την αγανάκτηση και την ταλαιπωρία τους σε περιόδους βροχόπτωσης. Σταθήκαμε σαν σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων δίπλα στα παιδιά προσπαθώντας να προβάλουμε και να στηρίξουμε τα δίκαια αιτήματά τους, έχοντας συμπαραστάτες την Ένωση Συλλόγων γονέων Αιγιαλείας και τους καθηγητές τους. Ευελπιστούμε όλα να λειτουργήσουν σωστά στην επόμενη βροχόπτωση!».


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr