background img
banner
banner

Ήφαιστος/Αχιλλέας – ΕΑΠ 57-71

Ο Ήφαιστος Αχιλλέας προσπάθησε απέναντι στην ισχυρή ΕΑΠ και αν ήταν πλήρης ίσως το ματς είχε διαφορετική εξέλιξη. Οι απουσίες όμως τριών βασικών παικτών (Τσιρώνης, Θ. Μιχαλόπουλος, Καπόπουλος) περιόρισαν τις λύσεις που είχε στη διάθεσή του ο Γιάννης Γιούπης και μοιραία έχασε τελικά με 71-57 στο κλειστό του Αιγίου για την 14η αγωνιστική της Α1 ΕΣΚΑ-Η.
Η διαφορά πάντως ήταν μάλλον πλασματική αφού στο 36΄ το σκορ ήταν 56-50.

Νωρίτερα η ΕΑΠ ναι μεν είχε ξεφύγει με 17 πόντους (η μεγαλύτερη διαφορά στον αγώνα) όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πλησιάσουν στους 6 για να απαντήσουν με ένα γρήγορο 5-0 οι παίκτες του Λάμπη Φραγκισκάτου τελειώνοντας ουσιαστικά την υπόθεση νίκη.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ήφαιστος/Αχιλλέας ήταν πίσω μόλις με 3 πόντους (23-26) σε ένα κακό ποιοτικά εικοσάλεπτο στο οποίο κρατάμε το επιθετικό κρεσέντο του Χρήστου που με ένα δικό του 10-0 μείωσε τη διαφορά στους 3 με τη λήξη του ημιχρόνου.

Για άλλο ένα ματς κορυφαίος ήταν ο νεοαποκτηθείς Παπαθανασόπουλος που «έδεσε» αμέσως με την ομάδα και κάνει τη διαφορά στην περιφέρεια, ενώ αγωνίστηκαν δύο ακόμη νέοι παίκτες, οι νεαροί Φωτόπουλος και Ανδρικόπουλος που ήρθαν από Προφήτη Ηλία/ΠΑΟΚ και Ακράτα αντίστοιχα.

Από την ΕΑΠ ξεχώρισαν οι Μπεκατώρος και Σιδάς.

Το παιχνίδι παρακολούθησαν όλοι οι παίκτες και ο προπονητής του Αστέρα Τέμενης Άρης Ξενούλης καθώς και ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Χρηστίδης.
Ο Αστέρας σύμφωνα με το πρόγραμμα θα αντιμετώπιζε αμέσως μετά τον Πανωλενειακό, που όμως έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα μετά τους δύο μηδενισμούς.
Το δίωρο όμως δεν πήγε… χαμένο αφού έγινε κανονικά προπόνηση.

Τα 10λεπτα: 08-15, 15-11, 12-20, 22-25

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΑΧ. (Γιούπης): Παπαθανασόπουλος 22 (4), Δημόπουλος 6 (1), Χρήστου 14, Τσιμπούκης 3, Τραγάρας 12 (2), Σωτηρόπουλος, Μιχαλόπουλος, Γκουρβέλος, Φωτόπουλος, Ανδρικόπουλος.

ΕΑΠ (Φραγκισκάτος): Παπαδόπουλος 8, Μαυρίας 2, Μπεκατώρος 20 (3), Βαμβουκάκης 12, Δ. Φραγκισκάτος 12, Σιδάς 15 (1), Μπαλάσκας 2, Κωνσταντόπουλος, Ρενιέρης, Μελετίου, Τοπιντζής, Καμάτσος.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr