background img
banner
banner

KICK BOXING: Αιγιώτικη παρουσία στο “Greek Fights Pro Am” στο Περιστέρι

Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΤΗΣ 16ΧΡΟΝΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ

Στις 21 Ιανουαρίου στο Περιστέρι το Κικ Μπόξινγκ ξεκινάει την νέα χρονιά με τους καλύτερους οιωνούς. Πραγματικά κορυφαίοι αθλητές, μέλη της Εθνικής Ομάδας οι περισσότεροι, με Ευρωπαικές και Παγκόσμιες διακρίσεις, θα ανέβουν στο ρινγκ για να διαφημίσουν με την αγωνιστική τους παρουσία το άθλημα. Η διοργανωτική ομάδα ανακοίνωσε τα πρώτα ζευγάρια για το κυρίως μέρος της διοργάνωσης και θα ακολουθήσουν και άλλες εκπλήξεις. Στους αγώνες ξεχωρίζουμε την παρουσία της Αιγιώτισσας παλαιάς πρωταθλήτριας του αγωνίσματος, Φωτεινής Σταματοπούλου, με την ιδιότητα της προπονήτριας πλέον, του συλλόγου Panthers Sports Academy και της 16χρονης αθλήτριάς της, Σοφίας Τσολακίδου (φωτ.).

Η Τσολακίδου που είναι 5η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια WAKO, θα αντιμετωπίσει την Τσίγα Αλεξία (West Warriors) με Προπονητή τον Χατζή Σταύρο και με διακρίσεις: 1η θέση Πρωτάθλημα ΠΟΚ είναι 18 ετών, σε αγώνα στα -60 κ. με όρους Low Kicks. Σύμφωνα με το αρχικό πρόγραμμα θα αντιμετώπιζε την 18χρονη Γκίτζιου Ευαγγελία (West Warriors) με Προπονητή επίσης τον Χατζή Σταύρο και με διακρίσεις: 2η θέση Πρωτάθλημα ΠΟΚ, η οποία τελικά δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο φιλόξενο «The Core» στο Περιστέρι που θα διαμορφωθεί ειδικά για τη βραδιά με 700 θέσεις για τους τυχερούς θεατές.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr