background img
banner
banner

Ο Χ. Μπονάνος υποδέχτηκε τον Κ. Σπάθαρη

ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος υποδέχτηκε την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου  στο γραφείο του, τον Κωνσταντίνο Σπάθαρη, τον οποίο και συνεχάρη για την άμεση και καταλυτική του παρέμβαση, χάρη στην οποία σώθηκε η ζωή ενός άλλου πολίτη.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Σπάθαρης, σε περιστατικό που σημειώθηκε πριν λίγα 24ωρα στην Πάτρα, προσέφερε άμεσα πρώτες βοήθειες σε έναν πολίτη που αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας, και έμεινε δίπλα του εφαρμόζοντας ΚΑΡΠΑ μέχρι να έρθουν οι ειδικοί διασώστες.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Μπονάνος παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον Κωνσταντίνο Σπάθαρη, σημειώνοντας τα εξής: «Με μεγάλη χαρά υποδέχτηκα έναν άξιο πολίτη, έναν άνθρωπο που αγωνίζεται για το μεροκάματο και δίδαξε σε όλους μας τι σημαίνει ανθρωπιά. Μας κάνει όλους περήφανους και δείχνει το δρόμο που πρέπει να βαδίσουμε για να φτιάξουμε μια κοινωνία συνεκτική. Στον Κωνσταντίνο αξίζει ο δημόσιος έπαινος γιατί έκανε το ανθρώπινο καθήκον του, έμεινε δίπλα σε έναν συνάνθρωπό μας, έδωσε τις πρώτες βοήθειες και έσωσε μία ζωή. Θα συνεχίζουμε να ενθαρρύνουμε όλους τους συμπολίτες μας να μην προσπερνάνε ανάλογα περιστατικά και να δείχνουν στην πράξη την κοινωνική τους αλληλεγγύη».


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr