background img
banner
banner

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Πρώτη ήττα ο Παναιγιάλειος 0-2 από τον Άρη Πατρών

Δεν έκανε το καλύτερό του παιχνίδι ο Παναιγιάλειος, ήταν και άτυχος στις φάσεις με τα τρία δοκάρια πικράθηκε από την πρώτη του φετινή ήττα και μάλιστα στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου από τον Άρη που μετά το γκολ, είχε τον τρόπο να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα του.

Οι μελανόλευκοι δεν επεδίωκαν τη σίγουρη πάσα, τα στημένα και οι «γιόμες» στην αντίπαλη περιοχή κατέληγαν εύκολη υπόθεση στην αγκαλιά του τερματοφύλακα Αναστασοβίτη, που πρόβλεπε τις φάσεις και απομάκρυνε τους κινδύνους.

Δοκάρι ο Λιάτος γκολ ο Γιάννης Σπανός

Η πίεση που εξασκούσε στα πρώτα λεπτά της συνάντησης ο Παναιγιάλειος, δεν είχε αποτέλεσμα. μοναδικό κέρδος για τους μελανόλευκους ήταν το δοκάρι από το φάουλ του Λιάτου στο 20΄, ενώ λίγο νωρίτερα το πλασέ του Γεωργόπουλου στο 16΄ αποκρούστηκε από τον Αθανασόπουλο.

Στο 22΄ ο Γιάννης Σπανός πήρε το δώρο από τη σύγχυση που προηγήθηκε στο κέντρο της άμυνας βγαίνοντας τετ α τετ με τον Αθανασόπουλο. Πλάσαρε ψύχραιμα και εύστοχα για το 0-1, δίνοντας διαφορετικό χρώμα στην εξέλιξη του αγώνα.

Στα σημεία που αξίζει να εστιαστούμε περισσότερο μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου είναι η κεφαλιά του Γκάτση από τη μικρή περιοχή άουτ, ύστερα από τη σέντρα του Ανδρέα Σπανού και η κεφαλιά του Γιάννη Σπανού από την σέντρα του Γεωργόπουλου, που απέκρουσε ο Αθανασόπουλος.

Ξεκίνησε με δοκάρια το β΄ ημίχρονο ο Παναιγιάλειος 

Η πρώτη καλή φάση για την ισοφάριση έγινε στο 54΄, όταν ο Μπούνας εκτέλεσε κόρνερ και με κοντινή κεφαλιά ο Μιχάλης Σπανός έστειλε την μπάλα στο δοκάρι χάνοντας την πρώτη καλή ευκαιρία στο β΄ ημίχρονο.

Στο 63΄ ο Γκάτσης προσπάθησε μετά το φάουλ του Μπούνα να πάρει την κεφαλιά μπροστά στον Αναστασοβίτη και στο 74΄ πάλι ο Μιχάλης Σπανός είχε δοκάρι αφού μετά το φάουλ του Μπούνα η κεφαλιά του κατέληξε στο κάτω μέρος της οριζόντιας δοκού, με την μπάλα να κατεβαίνει στη συνέχεια στη γραμμή της εστίας του Αναστασοβίτη.

Ο Μητρόπουλος στο 80΄ το 0-2 και …τελείωσε το παιχνίδι  

Πολύ καλή ευκαιρία είχε ο Κουτρούμπας στο 75΄ όταν απέτυχε σε διπλή προσπάθεια να παραβιάσει την εστία του Αθανασόπουλου που απέκρουσε στο πρώτο πλασέ ενώ το επόμενο κατάληξε άουτ.

Στο 80΄ ο Μητρόπουλος από ένα ακόμα λάθος στη μεσαία γραμμή πήρε την μπάλα από τον Κωστή διαμορφώνοντας το 0-2, το οποίο ουσιαστικά έδινε και τη νίκη στον Άρη.

Παναιγιάλειος (Ιω. Γεωργιάδης): Αθανασόπουλος, Μπελεζάκης, Μαχαίρας, Μ. Σπανός, Παπαδόπουλος, Κοτσόκολος (71’ Τσεκούρας), Μπούνας, Λιάτος, Βιλανάκης (52’ Καραπιπέρης), Α. Σπανός, Γκάτσης (71’ Χούσα).

Άρης Π. (Θ. Παπουτσής): Αναστασοβίτης, Πανάρετος, Μεντζελόπουλος, Δασουράς, Γεωργόπουλος, Δημόπουλος (32’ Μενύχτας), Μπούμπαλης, Αγγελής (84’ Γράβαλος), Σπανός (76’ Μητρόπουλος), Κουτρούμπας, Κωστής (84’ Οικονομόπουλος).


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr