background img
banner
banner

Ξανά στα μελανόλευκα ύστερα από 14 χρόνια ο Παναγιώτης Κόρμπο

Ο Παναιγιάλειος Γυμναστικός Σύλλογος με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Παναγιώτη Κόρμπο. Ο έμπειρος μέσος  (11/9/85) αποδέχτηκε την πρόταση που του έγινε από τη διοίκηση του Αιγιώτικου συλλόγου και θα είναι μέλος -και πάλι- του «μελανόλευκου» ρόστερ, μετά την αγωνιστική περίοδο 2007-08 όπου αποτελούσε βασική μονάδα και είχε ένα «γεμάτο» πρωτάθλημα με τη μελανόλευκη φανέλα, πραγματοποιώντας 31 συμμετοχές.

Πρόκειται για μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση για τον ιστορικό Αιγιώτικο Σύλλογο και μία επιτυχία του προέδρου, Δημήτρη Ανδριόπουλου και του αντιπροέδρου, Θάνου Ανδρικόπουλου, οι οποίοι κατάφεραν να φέρουν στον Παναιγιάλειο τον πολύπειρο ποδοσφαιριστή, που έρχεται για να ενισχύσει την ομάδα μας με τη μεγάλη ποιότητά του και τις παραστάσεις που διαθέτει.

Ο Παναγιώτης Κόρμπος έχει να επιδείξει μεγάλη ποδοσφαιρική καριέρα στο κορυφαίο επίπεδο, καταγράφοντας συνολικά 267 συμμετοχές στην Σούπερ Λιγκ (15 γκολ), 83 συμμετοχές στην Football League, ενώ συνολικά σε όλες τις εθνικές κατηγορίες έχει καταγράψει τουλάχιστον 420 συμμετοχές. Συγκεκριμένα έχει αγωνιστεί Χαλκηδόνα, Ολυμπιακό Βόλου, Τρίκαλα, Λεβαδειακό, Απόλλων Σμύρνης, Παναιτωλικό, Προοδευτική, Ατρόμητο, Παναιγιάλειο, Πανιώνιο, Ιωνικό και Κυπάρρισο Αντίκυρας από τον οποίο ξεκίνησε και την αξιόλογη πορεία του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο πολύπειρος μέσος, μετά την επισημοποίηση της επιστροφής του στη «μελανόλευκη» οικογένεια δήλωσε στο panaigialeiosfc: «Επιστρέφω σε μία από τις αγαπημένες ομάδες της καριέρας μου για να προσφέρω ότι καλύτερο μπορώ. Με λίγα λόγια και πράξεις θα κάνω αυτό που κάνω τόσα χρόνια. Θέλω να βοηθήσω τον Παναιγιάλειο και τη διοίκησή του να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει. Εύχομαι κι ο 12ος και πιο πολύτιμος παίχτης του Παναιγιάλειου να είναι δίπλα μας για να μπορέσουμε όλοι μαζί να κάνουμε πράξη τα όνειρά του.»

Η οικογένεια του Παναιγιάλειου Γ.Σ. καλωσορίζει τον Παναγιώτη Κόρμπο και του εύχεται υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία με τους «παλαιστές» στο στήθος.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr