background img
banner
banner

Έκοψε την βασιλόπιτα ο Προοδευτικός Σύλλογος Σαλμενίκου “Το Κάστρο της Ωριάς”

ΠΛΗΘΟΣ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΑΙΡΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΓΙΟΡΤΗ

Με την πραγματοποίηση μιας αρκετά πολυπληθούς και ενδιαφέρουσας εκδήλωσης, ολοκληρώθηκε η πρώτη δραστηριότητα στην φετινή χρονιά, για τον Προοδευτικό Σύλλογο Σαλμενίκου. Η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του συλλόγου το περασμένο Σάββατο 21 Ιανουαρίου. Η διαφοροποίηση που υπήρξε από άλλα έτη, ήταν ότι φέτος, η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε… προσδοκία, με αρκετούς φίλους του συλλόγου, αιρετούς, αλλά και ανθρώπους του πολιτικού και κοινωνικού γίγνεσθαι της Αιγιάλειας, να τιμούν την όμορφη γιορτή του ιστορικού συλλόγου με το πιο ηχηρό “παρών”.

Ο σύλλογος ξεχώρισε και “μαγνήτισε” το ενδιαφέρον… πολλών

Με την παρουσία τους τίμησαν τον σύλλογο, ο βουλευτής Ν.Δ. Άγγελος Τσιγκρής, ο εκπρόσωπος της βουλευτή Χριστίνας Αλεξοπούλου, ο υποψήφιος βουλευτής Σύριζα κ. Κυριακόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Φίλιας, ο δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος, η πρόεδρος του Δ.Σ. Μαρία Γιδά, οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Ντίνος, Στρατής Βαρδάκης και Μαρία Σταυροπούλου, η επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Βάσω Ψυχράμη, ο υποψήφιος δήμαρχος στις επερχόμενες εκλογές Κώστας Σπηλιόπουλος, ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αιγιαλείας Σταύρος Καραδημητρόπουλος, ο πρόεδρος του Τ.Κ. Καμαρών Παναγιώτης Περλέγκας, ο πρόεδρος του Τ.Κ. Σαλμενίκου κ. Μπαβιόλης, μέλη του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Άνω Σαλμενίκου, του Αθλητικού Συλλόγου Κάτω Σαλμενίκου και του Κυνηγετικού Συλλόγου Αιγίου. Να σημειωθεί επίσης, ότι στην αίθουσα του χωριού, βρέθηκαν και πολλοί εκπρόσωποι φορέων, αθλητικών ομάδων, αλλά και εκπρόσωποι της κοινωνικής και της πολιτικής ζωής του τόπου.

Με ευχές και λουκουμάδες

Πριν την κοπή της πίτας παρουσιάστηκε από τον πρόεδρο του συλλόγου Νίκο Παπανικολόπουλο, το απολογιστικό έργο για το έτος 2022, ενώ έγιναν ολιγόλεπτες τοποθετήσεις και ομιλίες. Απευθύνθηκαν και χαιρετισμοί από σχεδόν όλο τον πολιτικό κόσμο που βρέθηκε στην όμορφη αίθουσα. Στην εκδήλωση που κράτησε συνολικά τρεισήμισι ώρες περίπου, μοιράστηκε δωρεάν βασιλόπιτα, την οποία εθελοντές του χωριού και μέλη του συλλόγου είχαν επιμεληθεί, ενώ μοιράστηκαν σε όλους τους παρευρισκόμενους σπιτικοί λουκουμάδες.

Μιλώντας στο protionline.gr ο πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Παπανικολόπουλος, ανέφερε για την σημαντική αυτή γιορτή για το σύλλογο: “Το Δ.Σ. του Συλλόγου αλλά και εγώ προσωπικά, θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας, τόσο στους δεκάδες επισήμους που βρέθηκαν κοντά μας, όσο και στους συγχωριανούς και φίλους που παρευρέθηκαν και στηρίζουν πάντα κάθε προσπάθεια. Η γιορτή έναρξης των νέων πολιτιστικών δράσεων του Συλλόγου για το νέο έτος, είναι το απόλυτο κίνητρο για να προγραμματίσουμε και να δρομολογήσουμε πολύ όμορφες εκδηλώσεις για το μέλλον. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση μας και πάνω από όλα, τους εθελοντές που χωρίς τη βοήθειά τους δεν θα γινόταν τίποτα”.

Τέλος, να σημειωθεί ότι, το τυχερό κομμάτι της πίτας που είχε μέσα το φλουρί, κέρδισε μία μονοήμερη εκδρομή για δύο άτομα προσφορά γνωστού ταξιδιωτικού γραφείου, αλλά και το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ, προσφορά των μελών του συλλόγου.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr