background img
banner
banner

Πανταχού… παρών ο Χορευτικός Όμιλος Αιγίου

ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ 14 ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΦΛΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΔΩΡΑ

Ο Χορευτικός Όμιλος Αιγίου συνεχίζει την πλούσια δραστηριότητά του και το νέο έτος με τα μαθήματα παραδοσιακού χορού αλλά και με συμμετοχές σε πολλές εκδηλώσεις. Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Ιερώνυμου, εγκαινίασε το νέο έτος με την συμμετοχή του στο 1ο Συνέδριο Νεολαίας της Ιεράς Μητρόπολης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας με θεματικό τίτλο “Οι νέοι και οι προοπτικές τους στον σύγχρονο κόσμο” που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Ιανουαρίου.

Στην απογευματινή εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στους νέους, εφηβικά και παιδικά τμήματα του Ομίλου είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στην πράξη το θετικό αποτέλεσμα της ενασχόλησης και σύνδεσης των νέων με τον παραδοσιακό χορό και τη μουσική.

 

Τις ευχές τους για τη νέα χρονιά είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν το Δ.Σ. του Ομίλου, ο Διευθυντής, οι χοροδιδάσκαλοι και οι χορευτές κατά την εβδομάδα 16 – 21 Ιανουαρίου. Σε κλίμα οικειότητας και αμεσότητας πραγματοποιήθηκε η κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας ξεχωριστά και για τα 14 χορευτικά τμήματα με τα φλουριά και τα αντίστοιχα δώρα να μοιράζονται χορευτές και χορεύτριες όλων των ηλικιών.

Παράλληλα στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αιγιαλείας για την επέτειο της «Μυστικής Συνέλευσης της Βοστίτσας 1821» που πραγματοποιούνται στις 26-29 Ιανουαρίου, ο Χορευτικός Όμιλος Αιγίου συμμετέχει με ομάδες εφήβων και ενηλίκων χορευτών με παραδοσιακές ενδυμασίες από όλο τον ελλαδικό χώρο.

Αποκριάτικος χορός και υπαίθρια γιορτή

Επίσης, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου και στο κέντρο «Έσπερος» στο Πανόραμα Αιγιαλείας, θα πραγματοποιηθεί αποκριάτικος χορός, όπου προσκαλούνται όλα τα μέλη και οι φίλοι του Ομίλου σε ένα κεφάτο παραδοσιακό γλέντι, ενώ την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, από νωρίς το βράδυ, παραδοσιακή μουσική και χοροί θα γεμίσουν τον χώρο μπροστά από τις εγκαταστάσεις του ΧΟΑ σε μια ανοιχτή γιορτή με τα δρώμενα και τα περιπαιχτικά τραγούδια των Αποκριών να κυριαρχούν. Το ΔΣ του Ομίλου, μέσω ανακοίνωσής του, εύχεται σε όλους Καλή Χρονιά με Υγεία και Δημιουργία.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr