background img
banner
banner

Κοπή πίτας του Ιατρικού Συλλόγου μετά από τρία χρόνια!

ΣΕ ΟΜΟΡΦΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΕΓΚΑΡΔΙΩΝ ΕΥΧΩΝ

Η πανδημία τούς έφερε στην “πρώτη γραμμή” και σήκωσαν στις… πλάτες τους, μεγάλο βάρος στήριξης της τοπικής κοινωνίας σε αυτή την πρωτόγνωρη συγκυρία της υγειονομικής κρίσης, με την εμφάνιση της πανδημίας. Ξανά μαζί μετά από τρία χρόνια, οι γιατροί της περιοχής – μέλη του ιστορικού Ιατρικού Συλλόγου Αιγίου, έκοψαν την πίτα τους και μοιράστηκαν όμορφες στιγμές, σε μια βραδιά, οι συμμετέχοντες της οποίας θα θυμούνται για καιρό!

Η εκδήλωση – συνεστίαση έλαβε χώρα στο κοσμικό εστιατόριο “Λιόπετρο” και συνοδεύτηκε από τους ήχους της μουσικής μπάντας “Μultiphonics” που δημιούργησε μία εξαιρετική ατμόσφαιρα. Την πίτα, ευλόγησε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιάλειας κ. Ιερώνυμος, ενώ μεταξύ άλλων, παρέστησαν η βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο δήμαρχος Αιγιάλειας Δημήτρης Καλογερόπουλος και ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος.

Παραβρέθηκαν επίσης η πρόεδρος του Δ.Σ. Μαρία Γιδά και σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, δόθηκαν τιμητικές διακρίσεις στους συνταξιούχους πλέον γιατρούς Θεοχάρη Λιβιεράτο, Αγγελική Τσιατά, Κώστα Μηλαθιανάκη και Χρήστο Λαϊνά. Μιλώντας στους περίπου 150 παρευρισκόμενους, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε ειδική αναφορά στην πανδημία και τις ασφυκτικές συνθήκες που δημιούργησε τα προηγούμενα χρόνια, τονίζοντας πως ήρθε η στιγμή οι γιατροί ξανά να κόψουν την πίτα τους μαζί, ενώ ευχήθηκε τα καλύτερα για το νέο έτος.

Επίσης, ο κ. Αγγελόπουλος αναφέρθηκε και στους ιατρούς που πρόσφατα έφυγαν από τη ζωή (Κατ. Υφαντή, Νικ. Μπίτα, Αργυροπούλου) και την προσφορά τους, ενώ καλωσόρισε και τα νέα μέλη του Συλλόγου. Οι τυχεροί των φλουριών από τις δύο πίτες που προσφέρθηκαν, αναδείχθηκαν μέσα από κλήρωση λαμβάνοντας τα αντίστοιχα δώρα, σε μία εκδήλωση που μόνο θετική ενέργεια και όμορφες στιγμές, χάρισε σε όλους!


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr