background img
banner
banner

Πίτα σε πανηγυρικό κλίμα για το ΠΑΣΟΚ στο Αίγιο

ΜΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΜΑΝΤΖΟ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ

Σε μια κατάμεστη αίθουσα και σε κλίμα ενθουσιασμού για τις επερχόμενες εκλογές πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, στο καφέ «VostiZza» στα Ψηλά Αλώνια, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΠΑΣΟΚ στην Αιγιάλεια. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκατοντάδες φίλοι του ΠΑΣΟΚ, αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος και ανέπτυξαν πολιτικούς προβληματισμούς για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και με την ομιλία τους ο π. Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Μάντζος. Οι ομιλητές μετέφεραν το αισιόδοξο μήνυμα της ανόδου του Κινήματος πανελλαδικά και ανέπτυξαν τις προγραμματικές θέσεις του ΠΑΣΟΚ για την προστασία του πολίτη και της περιουσίας του από τις ληστρικές επιθέσεις και την έξοδο της χώρας από τα αδιέξοδα που την εγκλώβισαν οι πολιτικές των Κυβερνήσεων του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας.

Η εκδήλωση «άνοιξε» με ομιλία του Γραμματέα της Συντονιστικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Αιγιαλείας, Γιώργου Γεωργόπουλου. Μετά την κοπή της πίτας σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας, Νίκος Μοίραλης και το σύνολο των υποψηφίων βουλευτών του Κινήματος, οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν από τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ. Οι υποψήφιοι δήλωσαν τη χαρά τους για την πολυπληθή συγκέντρωση και εξέφρασαν τη βεβαιότητά του για την κατάκτηση και δεύτερης βουλευτικής έδρας στην Αχαΐα.

Η Συντονιστική Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Αιγιαλείας εκφράζει τις ευχαριστίες της στους εκατοντάδες συντρόφους που γέμισαν ασφυκτικά τον χώρο μέσα και έξω από το τόπο της συγκέντρωσης και τους διαβεβαιώνει πως όλοι μαζί, ενωμένοι και δυνατοί, τα μέλη του ΠΑΣΟΚ, ο Γραμματέας και τα μέλη της Συντονιστικής, οι δώδεκα ισάξιοι υποψήφιοι βουλευτές μας, ο Γραμματέας και τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής θα συνεχίσουμε τον αγώνα πόρτα πόρτα σε όλη την Αιγιάλεια, σε όλο την Αχαΐα για την τελική νίκη του ΠΑΣΟΚ.

Συστράτευση για τις εθνικές με το βλέμμα στις δημοτικές εκλογές

Η πολιτική εκδήλωση κοπής πίτας του ΠΑΣΟΚ στο Αίγιο αν και αφορούσε τις εθνικές εκλογές με συνθήματα όπως «Εμείς δεν πάμε ούτε με τον έναν, ούτε με τον άλλον, πάμε με το λαό», «Είμαστε Κίνημα του λαού, της ανατροπής και της αλήθειας», είχε έντονο το άρωμα των αυτοδιοικητικών εκλογών που έπονται.

Τι κι αν κλείδωσαν οι εθνικές για τις 9 Απριλίου, τι κι αν οι Γραμματείς των Συντονιστικών Αχαΐας Νίκος Μοίραλης και Αιγιαλείας Γιώργος Γεωργόπουλος, με το λόγο τους ενδυνάμωναν το αγωνιστικό φρόνημα των συντρόφων που γέμισαν ασφυκτικά τη μεγάλη αίθουσα στο ψητοπωλείο «VostiZza»στα Ψηλά Αλώνια, τι κι αν το ΠΑΣΟΚ έχει χάσει από την παλιά του αίγλη, δεν παύει να κυριαρχεί στα αυτοδιοικητικά δρώμενα.

Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα την Τετάρτη το βράδυ με πλειάδα στελεχών, που είτε πρόσκεινται στην ομάδα του δημάρχου Αιγιαλείας και εκ νέου υποψηφίου Δημήτρη Καλογερόπουλου και έδωσε το παρών, είτε στην ομάδα του υποψηφίου δημάρχου Κώστα Σπηλιόπουλου που ήταν εκεί από νωρίς και βεβαίως με την επικεφαλής δημοτικής παράταξης Βάσω Ψυχράμη, που στις εσωκομματικές εκλογές πέρυσι αύξησε σημαντικά την επιρροή της στο Κίνημα στην Αιγιάλεια.

Για την ιστορία αναφέρουμε κάποια από τα αυτοδιοικητικά στελέχη που πήγαν στην εκδήλωση και χειροκρότησαν τους ομιλητές, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στην 12άδα των υποψηφίων βουλευτών.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr