background img
banner
banner

Έκοψε την πίτα η Φλόγα Ροδιάς

ΦΩΤΙΣΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ Η …ΛΑΜΨΗ ΤΗΣ

Ήταν μια ξεχωριστή βραδιά στο «Σπιτικό» το βράδυ του Σαββάτου, όταν η Φλόγα Ροδιάς έκοψε την πίτα της. Το ομαδικό πνεύμα του σωματείου της περιοχής μας έδωσε πνοή στη γιορτή και στην ορχήστρα, έλαμψε στα πρόσωπα των παρευρισκομένων η ικανοποίηση της απόλυτα επιτυχημένης εκδήλωσης, έμειναν στα τραπέζια και στην πίστα μέχρι αργά για να απολαύσουν την υπέροχη ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί.

Όπως τόνισαν τα μέλη της διοίκησης όλα πήγαν κατ’ ευχήν και από νωρίς απέβαλλαν το άγχος κάποιας κακιάς ώρας. Όλα πήγαν κατ’ ευχήν σε μια από τις καλύτερες γιορταστικές εκδηλώσεις της Φλόγας Ροδιάς.

Παρόντες στην γιορτή της Φλόγας ήσαν επίσης ο αντιδήμαρχος Γιώργος Φραγκονικολόπουλος, το Δημοτικός Σύμβουλος Παναγιώτης Μαρινόπουλος, ο Άγγελος Τσιγκρής (Ν.Δ.), ο Μαρίνος Σκανδάμης (ΚΙΝΑΛ).

Γιώργος Παπαδογεώργος: “Είμαστε και θα είμαστε πάντα εδώ”

Αφού ευχαρίστησε και ευχήθηκε καλή διασκέδαση ο πρόεδρος της Φλόγας Ροδιάς Γιώργος Παπαδογεώργος, αναφέρθηκε με λίγα λόγια για το παρελθόν και το μέλλον του σωματείου.
«Το σωματείο της Ροδιάς ιδρύθηκε το 1954 με την ονομασία Π.Ο.Ρ.Α. (Ποδοσφαιρικός Ομιλος Ροδιάς Αιγίου.

Το 1956 με την παραίνεση του Αιγιώτη δασκάλου Γιώργου Αγγελόπουλου γνωστός και με το παρατσούκλι «Καπετάν Φλόγα», πήρε η ομάδα τη σημερινή της ονομασία.
Αγωνίζεται επίσημα στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ από το 1974.

Πολλές δυσκολίες συναντήσαμε το τελευταίο χρόνο. Συγκεκριμένα μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου η νέα διοίκηση κατέβαλλε μεγάλες προσπάθειες για να κάνει αρκετές διορθώσεις για να εγκριθούν και να εντάξει την Φλόγα στο ηλεκτρονικό Μητρώο της ΓΓΑ, που ήταν απαραίτητο για το δικαίωμα συμμετοχής στα τοπικά πρωταθλήματα.
Είμαστε και θα είμαστε πάντα εδώ για να προσφέρουμε στο σωματείο που αγαπάμε’’.

Άρης Πατσόπουλος: «Προσπάθεια στην αγωνιστική ανταπόκριση»

Ο προπονητής της Φλόγας Άρης Πατσόπουλος επαίνεσε τις μεγάλες προσπάθειες της διοίκησης λέγοντας: «Έζησα τις αγωνίες του ΔΣ για να υπάρξει στην ομάδα συνέπεια και να είμαστε τώρα εδώ και φυσικά παρόντες στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του πρωταθλήματος. Να συγχαρώ και τους παίκτες που παλεύουν για να είναι η ομάδα ανταγωνιστική και να ανταποκριθεί στους στόχους που έχουν τεθεί».


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ · ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr