background img
banner
banner

Γνωριμία με τη βασίλισσα του Καρνάβαλου και της Ειρήνης

Η Κατερίνα Βενέρη , η εστεμμένη βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού του 2023, λαμβάνει θέση πίσω από το άρμα του βασιλιά της διασκέδασης στο λευκό άρμα που κατασκεύασε το Καρναβαλικό Εργαστήρι του Δήμου της Πάτρας με το περιστέρι της Ειρήνης που με φόντο το Ουκρανικό και την ανάγκη να τερματίσει ο πόλεμος! Στο σώμα της τρέχει αίμα καρναβαλικό αλλά και αθλητικό καθώς είναι κόρη της αθλήτριας Αλέκας Σιούλη και του Βασίλη Βενέρη, προπονητή στίβου στην Παναχαϊκή. Η Κατερίνα είναι απόφοιτος Φυσικής Αγωγής (Σ.Ε.Φ.Α.Α.), μεταπτυχιακή φοιτήτρια Ιατρικής ενώ έχει σημαντικές τιμητικές διακρίσεις και βραβεία σε αθλητικούς αγώνες. Ζει σήμερα μόνιμα στα Τρίκαλα

«Αισθάνομαι χαρά και τιμή που πήρα τον τίτλο. Ήταν κάτι που το ήθελα εδώ και πολλά χρόνια αλλά δεν ήμουν σίγουρη αν μπορούσα να ανταπεξέλθω καθώς οι υποχρεώσεις της βασίλισσας είναι αυξημένες» αναφέρει.

Η Κατερίνα συμμετέχει από μικρή στο Καρναβάλι, ξεκινώντας από το Καρναβάλι των Μικρών «Το Καρναβάλι χαρίζει μοναδικές και ανεπανάληπτες στιγμές σε μικρούς και μεγάλους και είναι ένας θησαυρός δημιουργίας, φαντασίας και εφευρετικότητας».

Η Κατερίνα θα σκορπά χαμόγελα σε από το επιβλητικό της άρμα της ειρήνης σε σχήμα περιστεριού παράλληλα το έναυσμα για την φετινή παρέλαση.
«Το άρμα της βασίλισσας θα είναι εντυπωσιακό και θα στέλνει ηχηρά μηνύματα, ειρήνη και την συμφιλίωση. Θέλω να εκπροσωπήσω την πόλη μου μετά από μία δύσκολη περίοδο για όλους μας, κάνοντας τους ανθρώπους να διασκεδάσουν και μαζί όλες οι παρέες να βρεθούν και πάλι σε στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη» όπως μας δηλώνει.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr