background img
banner
banner

Η Αιγείρα / Ακράτα επικράτησε με 1-0 σε βάρος της Νίκης Προαστείου

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας η νίκη της Αιγείρας / Ακράτας αφού ξεπέρασε ένα δύσκολο εμπόδιο όπως η Νίκη Προαστείου, κοιτάζοντας παράλληλα τις ομάδες «δορυφόρους» της να γνωρίζουν την ήττα. Κέρδισε έτσι θέσεις και στον βαθμολογικό πίνακα και απομακρύνθηκε από την ζώνη κινδύνου με +6 βαθμούς.

Εκτός από την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε η ομάδα του Γιάννη Παλαιογόπουλου, προστέθηκε και το γηπεδικό πλεονέκτημα, με τον αγωνιστικό χώρο να ταιριάζει καλύτερα στους γηπεδούχους, που εκτός από το γκολ, είχαν και δημιουργήσει και άλλες επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία της Νίκης. Αντίθετα με την ομάδα του Προαστείου, που όσο κι αν προσπάθησε δυσκολευόταν να βάλει δύσκολα στον τερματοφύλακα της Αιγείρας / Ακράτας Μάνο Ντόι.

Υπέροχο το γκολ του Παύλου Μητρόπουλου

Στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου σημειώθηκε το μοναδικό γκολ που έκρινε και το παιχνίδι, το οποίο πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους φιλάθλους της Αιγείρας / Ακράτας.
Στο 48΄ ο Καλέλλης εκτέλεσε φάουλ σημαδεύοντας τον Παύλο Μητρόπουλο, ο οποίος κινήθηκε πίσω από την πλάτη των αμυντικών και με «λόμπα» πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ.

Αιγείρα / Ακράτα: Ντόι, Ταρνάρης, Σταυρόπουλος, Καραχάλιος, Μαγγίνας, Μαυρίδης, Π. Μητρόπουλος, Καλέλλης, Κυρίκος, Σακελλαρόπουλος (60΄ Βαφειάδης), Κλουκίνας.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr