background img
banner
banner

Με αυθεντικό ηπειρώτικο γλέντι!

ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗΣ Η ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας της Πανηπειρωτικής Αδελφότητας Αιγιαλείας. Συνοδεύτηκε δε από το καθιερωμένο ηπειρώτικο γλέντι στην κατάμεστη αίθουσα «Μαργαρίτα», στο Αίγιο.

Ο πατήρ Αθανάσιος Λιακόπουλος ευλόγησε την πίτα, ενώ το «παρών» έδωσαν ο δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος, εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων, αλλά και πλήθος κόσμου, δημιουργώντας μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα.

΄΄Ευχαριστούμε όλους για την παρουσία τους και το κέφι που δημιούργησαν για ακόμη μια χρονιά!
Ακόμη, τον π. Αθανάσιο Λιακόπουλο, τον δήμαρχο, τους εκπροσώπους των άλλων συλλόγων. Ακόμη, τους μουσικούς Σπύρο Δερδέκη (κλαρίνο), Τάσο Δήμο (τραγούδι), Χρήστο Χαριτόπουλο (λαούτο), Παναγιώτη Μπουζούλα (κρουστά), Ιωάννη Οικονόμου (βιολί- τραγούδι) που ήρθαν από την Ήπειρο και μας ταξίδεψαν νοερά με τους παραδοσιακούς τους ήχους στην ιδιαίτερη πατρίδα μας! Ευχαριστούμε το προσωπικό και τους ιδιοκτήτες της αίθουσας για την άψογη εξυπηρέτηση και τη συνεργασία! Ευχαριστούμε τους φίλους που προσέφεραν τα δώρα για τη λαχειοφόρο μας!
Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους Ηπειρώτες και τους φίλους Αιγιαλείς για τη αθρόα συμμετοχή τους στο παραδοσιακό γλέντι΄΄, αναφέρεται εκ μέρους της Πανηπειρωτικής Αδελφότητας Αιγιάλειας.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr