background img
banner
banner

Με δύο επιπλέον δρομολόγια ενισχύεται η γραμμή του Οδοντωτού Σιδηροδρόμου για το τριήμερο των Απόκρεων

ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ

Για την μεγαλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού εν όψει των καρναβαλικών εκδηλώσεων που θα γίνουν και προγραμματίζονται στον δήμο Αιγιάλειας αλλά και την γειτονική Πάτρα, η διαχειρίστρια εταιρεία του Οδοντωτού Σιδηροδρόμου και του Προαστιακού Πάτρα – Αθήνα, ανακοίνωσε πρόσθετα δρομολόγια για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων που θα βρεθούν αυτές τις μέρες στην ευρύτερη περιοχή.

Με αυτόν τον τρόπο, η “Hellenic Train” ενισχύει σημαντικά την διευκόλυνση του επιβατικού κοινού και στις γραμμές του Προαστιακού Σιδηρόδρομου Αθήνας – Πάτρας, με έκτακτα δρομολόγια και αύξηση χωρητικότητας θέσεων στα βαγόνια, από την Πέμπτη 23 του μήνα μέχρι και την ερχόμενη Τρίτη.

Γιαα την ίδια χρονική περίοδο ενισχύεται με επιπλέον λεωφορεία και η γραμμή Κιάτο – Πάτρα – Κιάτο, καθώς οι επισκέπτες και οι τουρίστες που θα βρεθούν στην ευρύτερη περιοχή, θα μπορούν να επιλέξουν να μετακινηθούν με τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο μέχρι το Κιάτο, στην πιο ευέλικτη χρονικά ζώνη. Οι επιβάτες θα μετεπιβιβαστούν άμεσα στα λεωφορεία της ΗELLENIC TRAIN με τελικό προορισμό την Πάτρα, γρήγορα οικονομικά και με ασφάλεια, δίδοντας τη δυνατότητα στο κοινό να έχει χρονική ευελιξία.

Τέλος να σημειωθεί ότι, το τελευταίο τριήμερο της αποκριάς και μέχρι την Καθαρά Δευτέρα, ενεργοποιούνται δύο έκτακτα δρομολόγια στον Οδοντωτό Σιδηρόδρομο, στη γραμμή Διακοπτό – Καλάβρυτα – Διακοπτό.

Έτσι, τα 3 πάγια δρομολόγια που ισχύουν ούτως ή άλλως, γίνονται συνολικά πέντε για τις ημερομηνίες 25, 26 και 27 Φεβρουαρίου, δρομολόγια που θα καλύψουν τη γραμμή Διακοφτό – Καλάβρυτα και Καλάβρυτα – Διακοφτό.

Με αυτόν τον τρόπο, διευρύνεται και ο όγκος του επιβατικού κοινού αλλά και το χρονικό περιθώριο διαμονής των εκδρομέων στην περιοχή, με το τελευταίο από Καλάβρυτα να είναι στις 6.08 το απόγευμα, για να όποια διευκόλυνση του επιβατικού κοινού.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr