background img
banner
banner

Μοιράστηκαν τον βαθμό και πέντε …κόκκινες

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΙΓΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Την όμορφη εικόνα που είχαν προσφέρει οι δυο πρωτοπόροι αντίπαλοι στους φιλάθλους στο γήπεδο Πλαστήρα, αμαυρώθηκε με τα επεισόδια και την σύρραξη που ακολούθησε το γκολ της ισοφάρισης της Θύελλας Αιγίου στο 91΄ με τον Σωτηρόπουλο. Κάποιοι παίκτες των γηπεδούχων είχαν ακούσει «γαλλικά» από τους φιλάθλους και ξέσπασαν στο γκολ της ισοφάρισης. Στο κόλπο δεν έμεινε αμέτοχη η ομάδα των Καλαβρύτων, που έχοντας βάλει στο στόχαστρο κάποιους «ταραξίες» κινήθηκε εναντίον τους. Το παιχνίδι διακόπηκε και συνεχίστηκε για 4 λεπτά, αφού ηρέμησαν κάπως τα πνεύματα και τον διαιτητή Κώστα Ανδριανό να έχει μοιράσει 4 κόκκινες κάρτες και λίγες ήσαν.

Γρήγορο γκολ η ΑΕ Καλαβρύτων

Στο φάουλ του Καυγά στο 9΄ ο Σωτηρόπουλος στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε την μπάλα στην εστία του για το 0-1 της ΑΕΚ. Τα Καλάβρυτα παρέμειναν στο προσκήνιο έχοντας καλές φάσεις με το φάουλ του Στ. Τσαβαλά που απέκρουσε ο Γκανατσούλας και το τετ α τετ του Ασπρούκου που έχασε το κοντρόλ. Η Θύελλα απάντησε με γυριστό σουτ του Τιμοθέου άουτ και ανάποδο «ψαλίδι» του Διαμαντόπουλου που απέκρουσε ο Λέσης. Συναγερμός σήμανε στην εστία της Θύελλας στο 43΄ με τον Καλαμαρά να αποκρούεται από τον Γκανατσούλα, ενώ χωρίς αποτέλεσμα ακολούθησαν τα σουτ από Τσαβαλά και Μητρόπουλο.

Με παίκτη λιγότερο από το 60΄ η ΑΕ Καλαβρύτων

Ο πολύτιμος μέσος των Καλαβρύτων Σταύρος Τσαβαλάς, αποχώρησε στο 60΄ αντικρύζοντας την 2η κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Ανδριανό. Οι φιλοξενούμενοι μετά από αυτό έδωσαν χώρο στην ομάδα της Θύελλας που απείλησε με τον Δ. Καραΐνδρο στο 70΄, με την κεφαλιά του Μακρυγιαννάκη στο 75΄και την κεφαλιά άουτ του Δ. Καραΐνδρου στο 82΄.
Το παιχνίδι πήγαινε για «διπλό», όμως στο 91΄ σε φάση διαρκείας στην περιοχή της ΑΕΚ, ο Σωτηρόπουλος που είχε το αυτογκόλ, αυτή τη φορά σκόραρε για την ομάδα του και το τελικό 1-1. Μετά το παιχνίδι ο προπονητής της ΑΕΚ Κωστής Βλάχος δήλωσε: «Δείξαμε ποιος είναι καλύτερη ομάδα και όχι μόνο στο γήπεδο. Αυτοσκοπός μας δεν είναι η πρώτη θέση, αλλά να αποδείξουμε ότι αξίζουμε την μεγαλύτερη κατηγορία.»

Θύελλα Αιγίου: Γκανατσούλας, Αθανασίου, Μαρδάς, Κ. Θεοφανόπουλος (49΄ λ.τ. Γκοτσόπουλος), Ραπάι, Νικολάου (68΄ Μακρυγιαννάκης), Σωτηρόπουλος, Διαμαντόπουλος, Δ. Καραΐνδρος, Γ. Καραΐνδρος, Τιμοθέου (77΄ Γκιώνης).

Καλάβρυτα: Λέσης, Σαλάι, Ντολάνι, Βλάχος, Παπαδόπουλος (58΄ Αλεξόπουλος), Σκιαδάς, Στ. Τσαβαλάς, Μητρόπουλος, Καλαμαράς (63΄ Γ. Τσαβαλάς), Καυγάς (70΄ Παπαγεωργίου), Ασπρούκος.

Ηρακλής Πατρών – ΑΕ Αιγίου 0-1

Πρώτη εκτός έδρας νίκη για την ΑΕ Αιγίου και τη νίκη μάλιστα. Επικράτησε στην Πάτρα 1-0 σε βάρος του Ηρακλή και απαλλάχτηκε παράλληλα από την επικίνδυνη ζώνη. Οι γηπεδούχοι αρκέστηκαν στην εδαφική υπεροχή που διατήρησαν και η ΑΕ Αιγίου στο γκολ και στην κλασική ευκαιρία με την κεφαλιά του Τσέλιου ελάχιστα άουτ, από το φάουλ του Μαραυγάκη στο 10΄.
Πολύ όμορφο το γκολ που έκρινε το παιχνίδι, που είχε αφετηρία το κόρνερ του Σάντρι Αϊντίν πλασαριστά στον Μαραυγάκη που επέστρεψε στον Αϊντίν κι αυτός με τρίπλα και σουτ το γκολ στο 35΄. Πολύ καλή απόδοση και από τον Εριόλ Αϊντίν, ο οποίος περιόρισε κατά πολύ τον πρώτο σκόρερ των γηπεδούχων Φούντζουλα.

ΑΕ Αιγίου: Μερκούρης, Γκιζέλης, Μαραυγάκης, Τσέλιος, Χρυσανθόπουλος, Ε. Αϊντίν, Π. Δημόπουλος (82΄ Αλεξόπουλος), Γκραικιώτης, Σανδραβέλης (66΄ Τζιαντομένικο), Α. Αϊντίν (89΄ Ιατρόπουλος), Μπούζι.

Αχιλλέας Καμαρών – Αστέρας Τέμενης 2-0

Στο β΄ ημίχρονο βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα ο Αχιλλέας, παίρνοντας την πολύτιμη νίκη 2-0 από τον Αστέρα Τέμενης. Στο 67΄ ο Παπασπυρόπουλος κέρδισε φάουλ, το εκτέλεσε ο Μπλάτα και ο Μούκας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Για το τελικό 2-0 χρειάστηκε η ατομική προσπάθεια και το γκολ του Κώστα Κανάγια, ο οποίος έχει ανεβάσει για τα καλά την απόδοσή του στα τελευταία παιχνίδια.

Αχιλλέας: Γκόντας, Κανάγιας, Χύσα (90’ Ρόζος), Ντακούλιας, Ασημακόπουλος, Μπαρμπούνης, Πέτσι, Μούκας, Μπλάτα, Παπασπυρόπουλος (74΄ Γκόγκο), Καττές (83΄ Νικολακόπουλος).

Αστέρας: Μπαλαφούτης, Κουτρουμπίνας, Βαγγελάτος, Θεοδωρόπουλος, Οικονομόπουλος, Βαγενάς, Μανίκας, Όλσι (57΄ Ραμπαβίλας), Γιαννόπουλος, Δαλιάνης (87΄ Μαυρούλιας), Νικολακόπουλος (83΄ Γκιόκα).

Αετός Ρίου – Φοίνικας / Ζήρια 0-0

Για ένα ακόμα παιχνίδι ο Φοίνικας / Ζήρια παρουσίασε τις αρετές του στην αμυντική τακτική, κράτησε το μηδέν στην εστία του στο Ρίο απέναντι στον Αετό, διεκδίκησε μάλιστα και τη νίκη στο τέλος.

Είχε δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Λούλια στο 70΄ και σπουδαία ευκαιρία να πάρει τη νίκη στο 98΄ με τον Καραπάνο. Ο διαιτητής Ξουρής απέβαλλε στο 89΄ με 2η κίτρινη κάρτα τον Τσάκουλη και στο φινάλε του αγώνα τον Λούλια που διαμαρτυρήθηκε για την υπερβολική καθυστέρηση που κρατήθηκε.

Φοίνικας / Ζήρια: Παρίσης, Τσάκουλης, Εργκι, Ραυτόπουλος, Αγγελάκης, Λούλια (80΄ Τζουράς), Αναστόπουλος (53΄ Καραπάνος), Ψυχογιάννης, Γλωσίδης, Τέρπος (46΄ λ.τ. Χαραλαμπόπουλος), Νικολάου

Φλόγα Ροδιάς – Α. Καστρίτσι 6-0

Με καθολική και γκολ από το 1ο λεπτό, η Φλόγα σημείωσε το σκορ της αγωνιστικής, έχοντας τοπ σκόρερ τον Άκη Κατσαούνη με 3 γκολ, δυο είχε ο Γιώργος Χριστόπουλος και ένα ο Ψηλός.

Φλόγα: Χριστοδουλόπουλος, Ανθ. Λιακόπουλος, Θωμάς (50΄λ.τ. Αγγελόπουλος), Π. Λιακόπουλος, Σπανός, Αναστασόπουλος, Γ. Χριστόπουλος, Παπακωνσταντίνου (66΄ Μαραγκός), Π. Κατσαούνης, Μπαντούνας (80΄ Αλεξόπουλος), Ψηλός (80΄ Γ. Κατσαούνης).


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr