background img
banner
banner

ΤΕΜΕΝΗ: Η «Ένωση»… ενώνει και κόβει πίτα

Η μεγάλη στιγμή της κοπής πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Τέμενης “Η Ένωση” έρχεται το Σάββατο 11 Φλεβάρη, η οποία μετά το σεμινάριο πρώτων βοηθειών και την εθελοντική αιμοδοσία, έρχεται να προσφέρει όμορφες στιγμές στα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, αποτελώντας παράλληλα τη συνέχεια μιας σειράς δράσεων που ο φιλόδοξος σύλλογος του χωριού, προγραμματίζει για την φετινή σεζόν.

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου και αναμένεται να έχει μεγάλη ανταπόκριση και συμμετοχή, τόσο από τους ντόπιους κατοίκους και τους φίλους των μελών του Συλλόγου, όσο και από τον πολιτικό και κοινωνικό κόσμο της ευρύτερης περιοχής.

Η εκδήλωση πρόκειται να ξεκινήσει λίγο μετά τις 7.30 το απόγευμα και εκτός από την ολομέλεια του συλλόγου, συμμετέχουν ενεργά η τοπική κοινότητα Τέμενης καθώς και τα αθλητικά σωματεία Αστέρα Τέμενης το τμήμα μπάσκετ αλλά και το τμήμα της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, θα έχουν φροντίσει για την καλύτερη φιλοξενία για όσους βρεθούν στην εκδήλωση, ενώ θα ακολουθήσει γλέντι με τον dj Παναγιώτη Κούγια να ανεβάζει κατά πολύ τη χορευτική διάθεση. Μιλώντας στο protionline.gr ο πρόεδρος του συλλόγου «Η Ένωση» Αλέξης Σωτηρόπουλος, τόνισε για την αυριανή εκδήλωση: ΄΄Έφτασε η στιγμή να χαρούμε όλοι μαζί και να τιμήσουμε το νέο έτος. Παρ’ όλες τις δυσκολίες της εποχής και τις ιδιαίτερες κοινωνικές συνθήκες που επικρατούν, θέλουμε να ευχηθούμε τα καλύτερα, με νέες δράσεις και νέα προοπτική για το 2023. Ούτως ή άλλως, ο σύλλογός μας ετοιμάζει πάντα δράσεις που ξεχωρίζουν και συγκινούν και αυτό σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε. Περιμένουμε όλο τον κόσμο να βρεθεί κοντά μας και ευχαριστούμε προκαταβολικά, όσους βοηθούν στη διοργάνωση της εκδήλωσης΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΞΟΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr