background img
banner
banner

Το πρόβλημα στους προβολείς ανέβαλλε το ντέρμπι

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ

Όπως έγραψε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης Εθνικός Π. – Παναιγιάλειος Νίκος Χρονάς, υπήρξε πρόβλημα με τον φωτισμό στο γήπεδο Προσφυγικών στον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε πριν τον αγώνα. Το πρόβλημα παρέμεινε και δεν αποκαταστάθηκε μισή ώρα μετά την ορισμένη έναρξη (18:30).

Αναγκάστηκε λοιπόν ο διαιτητής Χρονάς να αποφασίσει την μη διεξαγωγή του αγώνα, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στους γηπεδούχους που ήθελαν να γίνει το παιχνίδι, αντίθετα με τον Παναιγιάλειο ο οποίος κινήθηκε στα νομικά πλαίσια που του ορίζει ο νόμος και η προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Απομένει τώρα στην ΕΠΣ Αχαΐας να ορίσει την πραγματοποίηση της συνάντησης σε μια νέα ημερομηνία και καλό θα ήταν να αποφύγουμε πάλι βραδινό ραντεβού, αφού στο ίδιο γήπεδο το παιχνίδι Πάτρα 2005 – Παναιγιάλειος, είχε διεξαχθεί με 3 αντί για 4 προβολείς.

Κινητοποίηση με καθυστέρηση

Οι γηπεδούχοι είδαν τους τρεις προβολείς να φωτίζουν κανονικά, έσβησαν τον ένα για να πάρει δύναμη ο τέταρτος χωρίς αποτέλεσμα.
Επειδή το γήπεδο των Προσφυγικών είναι Ενωσιακό, ειδοποιήθηκε η Ένωση να στείλει άνθρωπο για να αφαιρέσει τα προστατευτικά μέτρα κλοπής και να ανεβάσει τις ασφάλειες. Αυτό πραγματοποιήθηκε σε 48 λεπτά, όταν ο Παναιγιάλειος είχε ήδη αποφασίσει να μην αγωνιστεί.

Πανιώνιος / Αχιλλέας – Αιγείρα / Ακράτα 1-1

Κουρασμένη στο γήπεδο της Αγυιάς η Αιγείρα / Ακράτα, ύστερα από τα συνεχή παιχνίδια αφού είχε μεσολαβήσει και το κύπελλο, δεν βρήκε τον ρυθμό που θα ήθελε για να φύγει από την Πάτρα με το τρίποντο στις αποσκευές της.

Ο Πανιώνιος / Αχιλλέας προηγήθηκε στο 50΄ με τον Νιάχο, ισοφάρισε 1-1 ο Καλούδης στο 73΄ ύστερα από σέντρα του Ταρνάρη για την Αιγείρα / Ακράτα, που πίεσε στη συνέχεια για το γκολ της νίκης χωρίς αποτέλεσμα. Μάλιστα αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα στο 88΄ ο Σταυρόπουλος.

Αιγείρα / Ακράτα: Ντόι, Ταρνάρης, Σταυρόπουλος, Καραχάλιος, Μαυρίδης, Αλέφαντος (46΄ Βαφειάδης), Π. Μητρόπουλος, Καλούδης, Καλέλλης, Σακελλαρόπουλος (46΄ Κυρίκος), Κλουκίνας.

Νίκησαν οι πρωτοπόροι και περιμένουν το ντέρμπι

Στα Ζαρουχλέικα είχαμε όλα τα γκολ στο β΄ ημίχρονο. Προηγήθηκε δυο φορές με τον Γιάννη Σπανό ο Άρης (2-1), απαντώντας στην προσωρινή ισοφάριση 1-1 του Ατρόμητου με τον Παπασπυρόπουλο.

-Νίκη σημείωσε και ο Κεραυνός στο «Κάνιστρας» 2-0 τον ουραγό Απόλλωνα Εγλυκάδας, με τον Ντόμα και τον Λαζανά να σκοράρουν για τα γκολ της νίκης.

-Ο Αετός Πατρών καρδιοχτύπησε στο γήπεδο Σαραβαλίου, αφού η Πάτρα 2005 είχε προηγηθεί με τον Δημητρέλο στο 59΄, προβάδισμα που διατήρησε μέχρι το 92΄ όταν ισοφάρισε 1-1 για τους φιλοξενούμενους ο Καλογερόπουλος.

-Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Αναγέννηση Ψαθοπύργου, που κατέβαλλε αυτή τη φορά την αντίσταση του Πήγασου 3-2.

Στην αναμέτρηση του Ρίου ο Ψαθόπυργος προηγήθηκε 2-0 με τους Ταγάρα και αυτογκόλ του Αθανασακόπουλου και είδε τον Πήγασο να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα με τα γκολ των Κριμπά, Παπαδημητρακόπουλου.

Χρειάστηκε το γκολ του Αθανασόπουλου στο 84΄, για να πανηγυρίσουν οι γηπεδούχοι μια πολύτιμη νίκη.

16η αγωνιστική – Τα αποτελέσματα
Ατρόμητος Π. – Άρης Π. 0-2
78’ Παπασπυρόπουλος – 56’ 84’ Σπανός
Εθνικός – Παναιγιάλειος (αναβολή)
Απόλλων Εγλ. – Κεραυνός 0-2
19’ Ντόμας, 80’ Λαζανάς
Πάτρα 2005 – Αετός Π. 1-1
59’ Δημητρέλος – 92’ Καλογερόπουλος
Παν./Αχιλλέας– Αιγ./Ακράτα 1-1
50’ Νιάχος – 73’ Καλούδης. Κόκκινη: 88΄ Σταυρόπουλος (Αιγείρα/Ακράτα).
Ψαθόπυργος – Πήγασος 3-2
32’ Ταγάρας, 37’ αυτογκόλ Αθανασακόπουλος, 84’ Αθανασόπουλος – 47’ Κριμπάς, 70’ Παπαδημητρακόπουλος
Ρεπό: Νίκη Προαστείου


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr