background img
banner
banner

Χωρίς Παναιγιάλειο που έχει ρεπό το φινάλε του α΄ γύρου

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΙΓΕΙΡΑ / ΑΚΡΑΤΑ – ΝΙΚΗ

Στο γήπεδο της Τέμενης έγινε η χθεσινή προπόνηση του Παναιγιάλειου, αφού ο αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού Σταδίου έχει ιδιαίτερα επιβαρυνθεί. Για μια ακόμα φορά απουσίασε ο Μιχάλης Σπανός που ταλαιπωρείται από ίωση. Παράλληλα απόντες ήσαν οι Νικολόπουλος, Μαχαίρας. Στο γήπεδο της Τέμενης θα πραγματοποιηθεί και η σημερινή προετοιμασία για το παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής, αφού το ρεπό που ακολουθεί θέτει τον Παναιγιάλειο εκτός μάχης στο φινάλε του α΄ γύρου και στην 13η αγωνιστική που ακολουθεί το Σαββατοκύριακο.

Οικογενειακό δίτερμα το Σάββατο

Με την ευκαιρία του ρεπού, ο προπονητής Θόδωρος Ανδριόπουλος θέλει να διατηρηθεί η ομάδα σε εγρήγορση και καλή αγωνιστική κατάσταση και το λιγότερο που έχει να κάνει είναι ένα μελανόλευκο οικογενειακό διπλό, συνεχίζοντας παράλληλα με αυτό τον τρόπο να εξάγει τα δικά του συμπεράσματα. Θέλει να εκμεταλλευτεί τον χρόνο μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου που θα παίξει πάλι ο Παναιγιάλειος πρωτάθλημα με τον Απόλλωνα Εγλυκάδας, συνεχίζοντας να περνά στην ομάδα το δικό του πλάνο, που ήδη έχει ξεκινήσει και το λειτουργεί.

Η Αιγείρα / Ακράτα υποδέχεται τη Νίκη Προαστείου

Μετά την πρόκριση της Τετάρτης και χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, η Αιγείρα / Ακράτα θα φιλοξενήσει το Σάββατο την Νίκη Προαστείου.
Το παιχνίδι παρουσιάζει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, με την ομάδα του Γιάννη Παλαιολογόπουλου να βρίσκεται ακριβώς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και σε περίπτωση νίκης ισοβαθμεί με την ομάδα του Προαστείου στους 18 βαθμούς. Αυτό το άτυχο αποτέλεσμα θέλουν να αποφύγουν οι φιλοξενούμενοι, που θα τους θέσει σε κατάσταση ανάγκης, άσχημης ψυχολογίας και άγχους. Η σοβαρότητα του αποτελέσματος δίνει μεγάλη αξία στον νικητή, τον οποίο περιμένουμε το βράδυ του Σαββάτου.

Ντέρμπι στο «Κάνιστρας» Αετός Π. – Άρης Π.

Ύστερα από την περιφανή νίκη 3-0 της Τετάρτης και την πρόκριση σε βάρος του Κεραυνού, ο Άρης πηγαίνει στο γήπεδο «Α. Κάνιστρας» για να πάρει τη νίκη και να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας, εκμεταλλευόμενος το ρεπό του Παναιγιάλειου.
Ο Αετός Π. είναι ομάδα που μπορεί να βάλει δύσκολα στον Άρη, αφού όμως βρεθεί σε καλή μέρα και έχει την τύχη με το μέρος του. Μέχρι τώρα έχει δυο ήττες στην έδρα του που είναι από Παναιγιάλειο και Εθνικό Πατρών.

Τα άλλα παιχνίδια

Ο 3ος της βαθμολογίας Κεραυνός μπορεί να επικρατήσει στο «Θ. Χρυσανθόπουλος» σε βάρος του Πήγασου, αφού διαθέτει όλα τα απαραίτητα «συστατικά» για να το πετύχει.
Ο Εθνικός Π. έχει καταφέρει να φτάσει στην 4η θέση, ύστερα από την ανοδική πορεία που ακολουθεί στα τελευταία παιχνίδια. Εμπόδιο για να συνεχίσει το σερί του στο γήπεδο Κάνιστρας, είναι ο Ατρόμητος Πατρών, το οποίο εύκολα ή δύσκολα μπορεί να το ξεπεράσει.

Παίζουν αναμεταξύ τους οι 4 τελευταίοι

Αγώνας επιβίωσης για τα τελευταία 4 σωματεία που το φινάλε του α΄ γύρου τα φέρνει σε αντιπαράθεση.
Στο γήπεδο «Κάνιστρας» ο τελευταίος και χωρίς βαθμούς Απόλλων Εγλυκάδας θα υποδεχτεί τον προτελευταίο Πανιώνιο / Αχιλλέα, με κύριο χαρακτηριστικό τη μάχη που δίνουν να αποφύγουν την τελευταία θέση που οδηγεί στον άμεσο υποβιβασμό.
Στο γήπεδο Σαραβαλίου η Πάτρα 2005 θα αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Ψαθοπύργου, που προηγείται έναν βαθμό των γηπεδούχων.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr