background img
banner
banner

Ενισχύθηκε με 20 νέου αθλητές η ΑΛΜΑ Αιγίου!

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά είκοσι μεταγραφές πραγματοποίησε Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΑΛΜΑ) στη μεταγραφική περίοδο που ολοκληρώθηκε στις 10 Φεβρουαρίου και ισχυροποιήθηκε σε μεγάλο βαθμό εν όψει των αγώνων ράλι και αναβάσεων της νέας χρονιάς!

Παντελής Τζικόπουλος

Οι μεταγραφές ολοκληρώθηκαν με επτά επιπλέον αθλητές και δύο αθλήτριες από Αττική, Κόρινθο, Πάτρα και Λειβαδιά να προστίθενται στο δυναμικό του Σωματείου! Πρόκειται για τις Χριστογιαννούλα Μαριάννα και Καμπέρου Χρυσάνθη και τους Μπάσδελη Ανδρέα, Μπάσδελη Γιώργο, Δουρδουμά Παναγιώτη, Κεφαλά Παναγιώτη, Θέο Απόστολο, Σταματόπουλο Φώτη και Δρίτσα Βασίλη.

Γιώργος Μπασδέλης

Είχαν προηγηθεί άλλοι 11 την προηγούμενη εβδομάδα από την Πάτρα και συγκεκριμένα οι Ουίλιαμ και Αλεξ Καμπέρος, Βασίλης Νικολάου, Χρήστος Αυγερόπουλος, Στράτος Γιαβάρης, Παντελής Τζικόπουλος, Παναγιώτης Πανταζόπουλος, Σταύρος Χατούπης, Κίμων Θέος, Σπύρος Αρέθας και Γιώργος Τζουνόπουλος, με τον συνολικό αριθμό να ανέρχεται στους 20.

Καμπέρος Ουίλιαμ

«Ευχαριστούμε τις αθλήτριες και τους αθλητές για την επιλογή του σωματείου του Αιγίου. Είναι μεγάλη μας τιμή και μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για να προσφέρουμε όσο περισσότερο μπορούμε στο μηχανοκίνητο άθλημα και την τοπική κοινωνία», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΔΣ της ΑΛΜΑ που ισχυροποιείται σε πολύ μεγάλο βαθμό εν όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων στους αγώνες ράλι και αναβάσεων της νέας χρονιάς.

Καμπέρος Άλεξ

Υπενθυμίζουμε ότι η ΑΛΜΑ Αιγίου πληροί όλες τις προϋποθέσεις που ορίζονται από τον αθλητικό νόμο (εγγραφή στο Μητρώο της ΓΓΑ και αθλητική αναγνώριση) και έχει τη δυνατότητα, σύμφωνα με τον Κανονισμό Εγγραφών – Μεταγραφών της Ομοσπονδίας ΟΜΑΕ, να δέχεται αθλητές για τη μεταγραφική περίοδο που ξεκίνησε στις 10/1 και ολοκληρώθηκε στις 10/2/2023.

Θέος Κίμωνας


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr