background img
banner
banner

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας και βραβεύσεις από την ΑΛΜΑ Αιγίου

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Αιγίου (ΑΛΜΑ) εγκαινιάζοντας την νέα χρονιά, παρουσία σύσσωμου του Δ.Σ. , αθλητών, μελών και φίλων της Λέσχης καθώς και εκπροσώπων της δημοτικής αρχής. Η όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο restaurant καφέ “CALVO” του Στράτου Βαρδάκη στην παραλία Άκολης και μετά την κοπή της πίτας ακολούθησαν βραβεύσεις των αθλητών που ξεχώρισαν στους αγώνες.

Στον χαιρετισμό τους ο πρόεδρος της Λέσχης Χάρης Μπουροθανασόπουλος, ο αντιπρόεδρος Φάνης Χασιώτης και ο γραμματέας Νίκος Σωτηρόπουλος έκαναν αναφορά στις επιτυχίες της περασμένης αγωνιστικής χρονιάς και ευχήθηκαν νέες και ακόμη μεγαλύτερες – τόσο αγωνιστικά όσο και οργανωτικά – για το 2023.

Βραβεύτηκαν ο πρώην δήμαρχος Αιγιαλείας Θανάσης Παναγόπουλος, οι πρώην πρόεδροι της Λέσχης Κώστας Μίχαλος, Σάκης Παπαδημητρίου, Σακης Σουφλής, ο Δημήτρης Στάικος και ο Κωνσταντίνος Κουνιάκης για την προσφορά τους στη Λέσχη και ο αντιπρόεδρος Φάνης Χασιώτης. Από τους αθλητές, οι Γιώργος Καρούζος – Παναγιώτης Μπράβος για την κατάκτηση του κυπέλλου ασφάλτου το 2019, και τα πληρώματα που πήραν μέρος στο ράλι regularity που ήταν: Παναγόπουλος Αθανάσιος – Παναγόπουλος Μιχαήλ, Καράμπελας Ηλίας – Καράμπελας Απόστολος, Μαρούλης Σπυρίδων – Τσολάκης Αδάμ, Κολαϊτης Σπυρίδων – Παυλάκης Εμμανουήλ, Τσερεντζούλιας Θεοφάνης – Τσερεντζούλιας Χρήστος, Γκουλεμάνης Μάριος – Τουτζιαράκη Σταυρούλα, Ηλιόπουλος Ηρώδης – Κουτρούλης Σπήλιος, Αργυρόπουλος Θεοφάνης – Δημόπουλος Γεώργιος, Κερκελές Βασίλειος – Δημητριάδη Μαρία, Μαστροκούκος Ιωάννης – Μαστροκούκος Μάριος, Κτιστάκης Ρούσος, Μεσήνης Ανδρέας, Αθανασόπουλος Θεόδωρος – Αθανασόπουλος Ανδρέας Αργύρης, Ρούβαλης Παναγιώτης – Μαρκοράς Ανδρέας. Τέλος, το Attica Beetle Club βράβευσε την ΑΛΜΑ Αιγίου για τη συμμετοχή δύο αθλητών της στο ιστορικό ράλι ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ regularity, τον Ηλία Καράμπελα και τον συνοδηγό Φάνη Χασιώτη. Οι άνθρωποι της Λέσχης ευχαρίστησαν όλους όσοι παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την ΑΛΜΑ. Επίσης ευχαρίστησαν τους χορηγούς, τη δημοτική αρχή, τους εθελοντές, την αστυνομία, την πυροσβεστική και όλα τα άτομα και φορείς που χωρίς τη δική τους παρουσία θα ήταν αδύνατη η διεξαγωγή των αγώνων.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr