background img
banner
banner

Στην Τέμενη με Αστέρα η Θύελλα

ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΑΕΚ – ΑΕΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ

Από τώρα έχει πάρει φωτιά ο 2ος όμιλος της Β΄ κατηγορίας, αφού παίζονται πολλά από πολλές ομάδες σε πολλές θέσεις, με τον ανταγωνισμό να είναι σκληρός, απρόβλεπτος και χωρίς προγνωστικά.

Πάει Τέμενη για τη διαφύλαξη της διαφοράς του +5 η Θύελλα

Κράτησε την διαφορά των 5 βαθμών από τα Καλάβρυτα στο μεταξύ τους ντέρμπι (1-1) η πρωτοπόρος Θύελλα, δεν θέλει τώρα να την χαλάσει στην αγωνιστική υποχρέωση που έχει στην Τέμενη με τον Αστέρα. Στην ομάδα του Κυριάκου Αθανασίου αναμένεται να καλυφθούν επάξια οι απουσίες των τιμωρημένων Γιώργου και Δημήτρη Καραΐνδρου.

Για τη διατήρηση στο απόλυτο βαθμών εντός έδρας η ΑΕ Καλαβρύτων

Δεν έχει χάσει βαθμό μέχρι τώρα στο γήπεδό της η ομάδα των Καλαβρύτων, θέλει να συνεχίσει το απόλυτο σερί και με τον Αετό, έχοντας ένα λόγο παραπάνω αφού στο γήπεδο του Ρίου είχε γνωρίσει την μοναδική της ήττα την 1η αγωνιστική.
Ο Κωστής Βλάχος εκτός από τις απουσίες των τριών τιμωρημένων (Στ. Τσαβαλά, Σκιαδά, Γκλαβά) έχει να αντιμετωπίσει και προβλήματα με τις προπονήσεις. Τα χιόνια δεν επέτρεψαν μέχρι χθες την απαραίτητη προετοιμασία. Την Πέμπτη το απόγευμα έγινε η μια και μοναδική προπόνηση της εβδομάδας με αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Στις Καμάρες με ΑΕ Αρόης ο Αχιλλέας

Από έναν βαθμολογικό συνωστισμό που έχει δημιουργηθεί στις θέσεις 4, 5, 6 με την ΑΕ Αρόης να έχει 23 βαθμούς και από 22 ο Δαβουρλής με τον Ηρακλή Πατρών, λογικό είναι η φιλοξενούμενη του Αχιλλέα Αρόη να θέλει τη νίκη στο γήπεδο Καμαρών.
Αντίθετα άποψη όμως έχουν στον Αχιλλέα, που βλέπουν οι προσπάθειές τους να αποδίδουν καρπούς και αναζητούν ακόμα μια νίκη στο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι τους, μετά την επικράτηση σε βάρος του Αστέρα.

Παιχνίδι σημασίας Φοίνικας / Ζήρια – Δαβουρλής

Ο Φοίνικας / Ζήρια έχει στόχο την πρώτη πεντάδα. Χρειάζεται να ροκανίσει μια διαφορά 5 βαθμών που τον χωρίζουν από τους προπορευόμενους και ένας από αυτούς είναι ο Δαβουρλής, τον οποίο και θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο Καμαρών.

-Με τον κάτοχο της τελευταίας θέσης Α. Καστρίτσι θα παίξει στο Ρίο ο Ηρακλής, με την ελπίδα να πάρει τους βαθμούς της νίκης μιας και λογαριάζεται σαν το φαβορί της συνάντησης.

Συνέχεια στις νίκες στο Πλαστήρα η ΑΕ Αιγίου με Αργυρά
Με τη δύναμη της έδρας και τα τελευταία θετικά αποτελέσματα, η ΑΕ Αιγίου ετοιμάζεται να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες, φιλοξενώντας την προτελευταία της βαθμολογίας Αργυρά.

Στην Αγυιά το Ζαβλάνι θα επιδιώξει την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, ύστερα από την κάθετη βαθμολογική πτώση που προηγήθηκε. Απέναντί του θα βρει την Φλόγα, που ακόμα ψάχνει τον πρώτο της βαθμό μακριά από την Ροδιά.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr