background img
banner
banner

Με Κατερίνα Καραφωτιά η Ν.Δ. στην Αιγιάλεια

ΙΣΧΥΡΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΑΧΑΪΑΣ

Το όνομα της Αιγιώτισσας Κατερίνας Καραφωτιά με τη Νέα Δημοκρατία στις προσεχείς εκλογές στο νομό Αχαΐας, «έπαιζε» εδώ και ημέρες στα ΜΜΕ, ωστόσο χθές το πρωί οριστικοποιήθηκε η ένταξή της στη λίστα των υποψηφίων βουλευτών. Πρόκειται για μια δυνατή υποψηφιότητα, αφού και μόνο το επώνυμο Καραφωτιά είναι συνδεδεμένο με αγώνες για την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.

Είναι κόρη του ιατρού και επί δεκαετιών δημοτικού συμβούλου και εν τέλη Δημάρχου Αιγίου , Απόστολου Καραφωτιά και της Μαργαρίτας φιλόλογου – αρχειονόμου Γ.Α.Κ. Είναι σύζυγος του τέως αντιδημάρχου Αιγιαλείας Βασίλη Χριστόπουλου (φωτό), που επίσης εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος από το 2010. Η 46χρονη Λογοθεραπεύτρια παίρνει και η ίδια το βάπτισμα του πυρός στην πολιτική σκηνή του τόπου, έτοιμη να συνεχίσει επάξια την οικογενειακή παράδοση για προσφορά στον τόπο.

Νέοι άνθρωποι στο προσκήνιο

Λόγω της οικογένειας της και επί σειρά ετών παρακολουθεί τα πολιτικά δρώμενα τόσο τα τοπικά όσο και της κεντρικής πολιτικής σκηνής . Αγαπά την πόλη της, την Αιγιάλεια, την Αχαΐα, στις οποίες πιστεύει ότι αξίζει ένα καλύτερο μέλλον. Όσο και εάν δελεάστηκε, τόσο αυτή όσο και η οικογένεια της δεν έφυγαν ποτέ από εδώ.

Αποφάσισε να θέσει τον εαυτό της υποψήφια βουλευτή μετά από τιμητική πρόταση που είχε από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας καθώς παρατήρησε ότι τα τελευταία χρόνια επικρατεί μία απαξίωση των νέων ανθρώπων έναντι της κεντρικής πολιτικής σκηνής και ιδιαίτερα στον τόπο μας όπου ενώ ασκείται οξεία κριτική για την κατάσταση της πόλης μας σε σχέση με άλλες πόλεις και του νομού μας σε σχέση με άλλους νομούς, ελάχιστοι προσφέρονται να συμμετάσχουν στον πολιτικό θώκο.

Πιστεύει ότι επιβάλλεται να παρουσιάζονται νέα πρόσωπα και ιδίως νέοι άνθρωποι που φέρνουν στην πολιτική καθαρές ιδέες και σύγχρονη θεώρηση τον προβλημάτων που απασχολούν τις νεότερες οικογένειες. Επίσης θεωρεί ότι ως άνθρωπος, μητέρα, και ελεύθερη επαγγελματίας που εκτίθεται καθημερινά επαγγελματικά και κοινωνικά στα προβλήματα αυτά μπορεί να παρέχει αποτελεσματικότερες λύσεις ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν στην οικογένεια. Υπόσχεται ότι αν εκλέγει θα παλέψει για την ευημερία και τα συμφέροντα του τόπου με την ίδια καθαρότητα και την τιμιότητα που την χαρακτηρίζουν και ως πολίτη . Ευχαριστεί πολύ τον Πρωθυπουργό και την παράταξη της Ν.Δ που της έδωσαν την ευκαιρία αυτή.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ · ΠΡΟΣΩΠΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr