background img
banner
banner

Για τον εθελοντισμό η ομιλία της Κυριακής από τον π. Αθανάσιο Λιακόπουλο

ΗΜΕΡΑ ΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ ΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑΣ ΜΟΥΡΔΗ

Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, μέσω ανακοίνωσής της, ενημερώνει το ευσεβές πλήρωμα αυτής ότι με αφορμή την τέλεση, κατά την προσεχή Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, του ετησίου μνημοσύνου της μακαριστής Αδαμαντίας Μπουρδή, ακάματης εθελόντριας της Ιεράς Μητροπόλεως, η οποία με θυσιαστική αγάπη και με υπέρμετρο ζήλο υπηρέτησε για περισσότερο από τριάντα έτη τους φιλοξενουμένους στα Ιδρύματα της Ιεράς Μητροπόλεως, η προγραμματισμένη εσπερινή ομιλία της αυτής ημέρας, θα έχει θέμα: «Εθελοντισμός: μία ευγενής προσφορά θυσιαστικής αγάπης στον συνάνθρωπο και τον κόσμο».

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Νεότητος «Νέοι Ορίζοντες» της Ιεράς Μητροπόλεως, στις 6:30μ.μ. και θα την αναπτύξει ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Αθανάσιος Λιακόπουλος, Ιερατικός Προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου, Φανερωμένης και εκπρόσωπος Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως.

΄΄Ως εκ τούτου, καλούμε τον ευσεβή λαό μας να προσέλθει και να αναδείξει με την παρουσία του τη δραστηριότητα αυτή, προκειμένου να ανατροφοδοτήσουμε από κοινού τις ψυχές μας, να προβληματιστούμε και να συνδιαλεχθούμε, αναφορικά με το ιδιαιτέρως ενδιαφέρον αυτό θέμα΄΄, επισημαίνεται στην ανακοίνωση.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr