background img
banner
banner

Λύση Καρβέλη για την ψυχιατρική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Συνάντηση με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, είχε το πρωί της Δευτέρας ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης. Στη συνάντηση τέθηκε το θέμα που απασχολεί σοβαρά τους αστυνομικούς της Αχαΐας και αφορά τη μεταφορά ψυχικά ασθενών σε δομές εκτός νομού και την εξεύρεση κλινών, καθώς κλείνει συχνά λόγω κρουσμάτων covid, η αντίστοιχη ψυχιατρική κλινική στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

Ζήτημα που όπως επισημάνθηκε από τα στελέχη της Ένωσης, δημιουργεί σοβαρά λειτουργικά προβλήματα και μεγάλα κενά στην αστυνόμευση, ενώ απασχολεί το προσωπικό μέσα από την κύρια αποστολή τους που είναι αυτή της πρόληψης και της καταστολής της εγκληματικότητας.

Άμεση ήταν η αντίδραση του κ. Καρβέλη ο οποίος επικοινώνησε με τον Διευθυντή της Ψυχιατρικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών αρχικά για να διερευνηθεί το ζήτημα και δεύτερον για να τεθεί άμεσα σε λειτουργία η κλινική, κατόπιν διαχείρισης των περιστατικών covid όπως επιβάλλει το πρωτόκολλο.

Τα μέλη του Δ.Σ. τη Ένωσης, ευχαρίστησαν θερμά τον κ. Καρβέλη για το άμεσο θετικό αποτέλεσμα που είχε η συνάντησή τους. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας Χάρης Τσίτσικας, η Β΄ Αντιπρόεδρος Αργυρώ Χαϊκάλη και το μέλος του ΔΣ Γιώργος Αγγελόπουλος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr