background img
banner
banner

ΜΠΑΣΚΕΤ: Μόνο ο Κεραυνός συμμετέχει φέτος στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα

Κάθε πέρσι… και καλύτερα για τα τμήματα υποδομών των ομάδων μπάσκετ της Αιγιάλειας που τη φετινή χρονιά έχουν μόνο έναν εκπρόσωπο στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Ένωσης. Τον Κεραυνό Αιγίου, ο οποίος μάλιστα κατέβασε και εφηβική και παιδική ομάδα. Μετά την εξαιρετική περυσινή χρονιά και τη άνοδο στην Α΄ κατηγορία του εφηβικού πρωταθλήματος, ο Ήφαιστος/Αχιλλέας δεν δήλωσε φέτος συμμετοχή ενώ το ίδιο έκανε και η Ακράτα (που κάθε χρόνο έχει δυνατή εφηβική ομάδα) η οποία “υποχρεώθηκε” εκ των πραγμάτων καθώς οι έφηβοι στελεχώνουν την ανδρική ομάδα που αγωνίζεται στην Α2 ΕΣΚΑ-Η.

Όσο αφορά στον Αστέρα Τέμενης, η ομάδα επανήλθε στην ενεργό δράση πριν από 5 μόλις χρόνια και η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει στις ακαδημίες δεν έχει αποδώσει ακόμη καρπούς. Τα παιδιά είναι ακόμη μικρά και λογικά σε 1-2 χρόνια θα είναι σε θέση να δηλώσει ομάδα, αρχικά στο πρωτάθλημα παίδων.

Ο Κεραυνός συμμετέχει φέτος στα πρωταθλήματα παίδων και εφήβων Β΄ κατηγορίας της ΕΣΚΑ-Η, ξεκινώντας από πέρυσι μια νέα προσπάθεια στα τμήματα υποδομών με στόχο σύντομα να αποδώσει καρπούς. Το παιδικό πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και κατέλαβε την 5η θέση στον β΄ όμιλο με 6 νίκες και 6 ήττες. Στο εφηβικό και μετά από 20 αγώνες “μετράει” 8 νίκες και 11 ήττες και ενώ απομένουν οι αγώνες με Προμηθέα 2014 και Απόλλωνα Πάτρας εκτός έδρας.

Οι βαθμολογίες

Β΄ Κατηγορία Παίδων – β΄ όμιλος (τελική)
Ακαδημία Κεφαλλονιάς 26
Ολυμπιάδα 26
Αίολος Αγυιάς (3η ομάδα) 24
ΝΟ Ζαχάρως 21
Κεραυνός Αιγίου 18
Προμηθέας 2014 (3) 18
Γαλήνη 17
Σφήκα Αμαλιάδας –

Β΄ κατηγορία Εφήβων (σε 20 αγ.)
Απόλλων Π. 39
Σείριος 36
Παναχαϊκή 34
ΝΕΟ Ληξουρίου 32
Σφήκα 31
ΕΑ Παραλίας 31
Αιγέας 28
Κεραυνός 27
Προμηθέας 2014 24
Αχαγιά 82 24
ΑΓΕ Ζακύνθου 7
ΑΕ Βαρθολομιού –


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr