background img
banner
banner

Εκτός έδρας ξεκινούν τον β΄ γύρο Παναιγιάλειος και Αιγείρα / Ακράτα

ΜΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΣΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Μακριά από τα γήπεδά τους καλούνται να ξεκινήσουν τον β΄ γύρο Παναιγιάλειος και Ακράτα στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής. Ο Παναιγιάλειος θα αντιμετωπίσει στο «Α. Κάνιστρας» τον Απόλλωνα, με τη γηπεδούχο ομάδα της Εγλυκάδας να έχει αναπτερώσει τις ελπίδες της ύστερα από την παρθενική της νίκη κόντρα στον Πανιώνιο / Αχιλλέα.

Με απουσίες στο «Κάνιστρας» ο Παναιγιάλειος

Στις προπονήσεις που έγιναν στο γήπεδο της Τέμενης είχαμε τραυματισμούς δυο μελανόλευκων. Συγκεκριμένα τράβηγμα κληρονόμησε ο Γιώργος Ροδόπουλος που θα απουσιάσει από το αυριανό παιχνίδι αποφεύγοντας έτσι τον κίνδυνο πιθανής υποτροπής.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον Τάκη Παπαδόπουλο. Ο έμπειρος αμυντικός ξεκίνησε από χθες θεραπεία έχοντας τράβηγμα στην γάμπα και δεν θα προλάβει να τεθεί στη διάθεση του προπονητή Θόδωρου Ανδριόπουλου.

Δύσκολα για Τσεκούρα και Μιχάλη Σπανό

Πυρετό ανέβασε την Τετάρτη ο Ανδρέας Τσεκούρας και λογικά δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι, όπως επίσης και ο Μιχάλης Σπανός, που έχασε τις προπονήσεις της εβδομάδας ύστερα από ίωση που τον ταλαιπώρησε σε μεγάλο βαθμό.

Με Καλούδη κόντρα στον Πήγασο η Αιγείρα / Ακράτα

Τον επιθετικό και πρώτο της σκόρερ Διονύση Καλούδη θα έχει στις τάξεις της η Αιγείρα / Ακράτα, που επιστρέφει μετά την απουσία του στο νικηφόρο παιχνίδι που είχε προηγηθεί με τη Νίκη Προαστείου.

Μετ’ εμποδίων η χθεσινή προπόνηση στο χιονισμένο γήπεδο της Ακράτας και σήμερα υπολογίζεται να είναι καλύτερα τα πράγματα στην τελευταία μέρα της προετοιμασίας πριν την αναχώρηση για το γήπεδο «Κάνιστρας» στην αγωνιστική υποχρέωση απέναντι στον Πήγασο.

Ένας βαθμός χωρίζει τις δυο ομάδες που βρίσκονται πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και θέλουν από νωρίς τα θετικά αποτελέσματα για να αποφύγουν κυρίως το …κυνήγι του Ατρόμητου Πατρών.

Τα άλλα παιχνίδια

Στις 18:00 θα ξεκινήσει το αυριανό παιχνίδι ανάμεσα στον πρωτοπόρο Άρη Π. και τη Νίκη Προαστείου. Ο πρωταθλητής χειμώνα έχει στόχο να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας που συνεπάγεται επιδίωξη επικράτησης απέναντι στην ομάδα του Προαστείου.

Στα Ζαρουχλέικα θα πάει να υπερασπιστεί τα συμφέροντά του ο Κεραυνός, που ακολουθεί σταθερά τις δυο πρώτες θέσεις που κατέχουν Άρης και Παναιγιάλειος.
Ο γηπεδούχος Ατρόμητος έχει βρεθεί στη ζώνη κινδύνου και ετοιμάζει μια αντεπίθεση να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις. Φυσικά δεν ξεχωρίζει παιχνίδια και θα το παλέψει και απέναντι στον δυνατό Κεραυνό.

Στο μοναδικό παιχνίδι της Κυριακής, ο Πανιώνιος / Αχιλλέας έχει αρχίσει να αισθάνεται τον κίνδυνο να πάρει τη θέση του ουραγού. Θα βρει απέναντί του τον σταθερά ανερχόμενο βαθμολογικά Εθνικό Πατρών. Δύσκολο το παιχνίδι περισσότερο για τους γηπεδούχους, που καταβάλλονται πλέον από το άγχος, ύστερα από την ήττα που γνώρισαν απέναντι στον Απόλλωνα Εγλυκάδας.

Τέλος στο γήπεδο του Ρίου ο Ψαθόπυργος έχει αποκλειστική επιδίωξη τη νίκη υποδεχόμενος τον Αετό Πατρών, που πολύ δύσκολα παραδίδει τα …όπλα εντός και εκτός έδρας.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr