background img
banner
banner

Από το πρώτο ημίχρονο Παναιγιάλειος – Πάτρα 2005 2-0

Εύκολη η τελική επικράτηση 2-0 του Παναιγιάλειου απέναντι στην Πάτρα 2005 στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου, με χαρακτηριστικό την πρώτη επίσημη εμφάνιση του Παναγιώτη Κόρμπου, ο οποίος επέστρεψε στα μελανόλευκα ύστερα από 15 χρόνια.

Ο 37χρονος μέσος έδειξε ότι προσαρμόζεται γρήγορα στον ρόλο που αναλαμβάνει στην ομάδα και με όμορφες επινοήσεις βοήθησε στο επιθετικό κομμάτι του Παναιγιάλειου. Δεν είναι τυχαίο που έχει αγωνιστεί σε επίπεδο Α΄ Εθνικής, μέχρι και στο Γιουρόπα Λιγκ.

Γκάτσης και αυτογκόλ για το 2-0 του Παναιγιάλειου

Αρκετές ήταν οι επιθέσεις των μελανόλευκων στην απέναντι εστία του Γεωργαντόπουλου, χωρίς να είναι πολλές όμως οι καλές τελικές προσπάθειες.

Ο Λιάτος είχε κεφαλιά άουτ στο 21΄ για να ακολουθήσει στο 28΄ το γκολ του Γκάτση για το 1-0. Ο πρώτος σκόρερ του Παναιγιάλειου έφτασε στα 13 γκολ, εκμεταλλευόμενος με καρφωτή κεφαλιά την ασίστ του Α. Σπανού.

Η καλύτερη …επίσκεψη στην εστία του τερματοφύλακα Μαυρούλια που ξεκίνησε και ολοκλήρωσε το παιχνίδι βασικός, ήταν για τους φιλοξενούμενους το σουτ του Σταματέλου στο 35΄, το οποίο απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Παναιγιάλειου.

Ακολούθησε στο 38΄το σουτ του Α. Σπανού που εξουδετέρωσε ο Γεωργαντόπουλος και στο 41΄ έγινε το 2-0.

Η φάση ξεκίνησε με τον Λιάτο να τροφοδοτεί τον Γκάτση στην περιοχή, ο τελευταίος προσπάθησε να αποφύγει τον Βερβέρογλου και η κεφαλιά του κεντρικού αμυντικού της Πάτρας, κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του (αυτογκόλ).

Χωρίς γκολ το β΄ ημίχρονο

Δεν σημειώθηκε γκολ στην επανάληψη, αν και ο Παναιγιάλειος είχε τις ευκαιρίες να το κάνει. Σημαντικότερες αυτές του Μπούνα στο 68΄, όταν ο Κόρμπος τροφοδότησε τον Α. Σπανό, ο οποίος τράβηξε πάνω του τους αμυντικούς και τον τερματοφύλακα της Πάτρας, τροφοδότησε τον Μπούνα που πλάσαρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της κενής εστίας.
Στο 80΄ ο Λιάτος με σουτ εκτός περιοχής είδε την μπάλα να περνά δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Γεωργαντόπουλου, ενώ ο ίδιος αδικήθηκε στην καρφωτή κεφαλιά που έπιασε στο 84΄ από την πάσα του Μπούνα, αφού η μπάλα χτύπησε στον αγωνιστικό χώρο και πέρασε σαδιστικά πάνω από την εστία της Πάτρας.

Παναιγιάλειος: Μαυρούλιας, Βλάχος, Οικονόμου, Κοτσόκολος, Χούσα, Μπελεζάκης (57΄ Κόρμπος), Μπούνας, Λιάτος (85΄ Καραπιπέρης), Γκάτσης (85΄ Τσεκούρας), Αρβανίτης, Σπανός (80΄ Σκούτας).

Πάτρα 2005: Γεωργαντόπουλος, Αλιφιεράκης, Δημητρέλος, Θωμάς, Βερβέρογλου, Δημητρέλης, Δήμας (36΄ λ.τ. Γεωργαντόπουλος), Ψαθογιαννάκης, Δημητρόπουλος (89΄ Καρναβάς), Σταματέλος (70΄ Μικρός), Παναγιωτακόπουλος (46΄ Κακαβούλας).


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr