background img
banner
banner

Α Κατηγορία: Πήγασος – ΑΕ Αιγείρας Ακράτας 2-1

Η εικόνα του α΄ ημιχρόνου δεν μαρτυρούσε με τίποτα πως η Αιγείρα / Ακράτα θα αποχωρούσε ηττημένη από το γήπεδο Κάνιστρας απέναντι στον Πήγασο.

Οι λανθασμένες και βιαστικές επινοήσεις στην τελική προσπάθεια των παικτών του Γιάννη Παλαιολογόπουλου δεν απέφεραν ουσία στα μισά του αγώνα.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε ο Αναγνώστου να βάλει μπροστά στο σκορ τον Πήγασο, σε μια φάση που ο βοηθός είχε σηκωμένη την σημαία, με το γκολ τελικά να κατακυρώνεται στο 55΄.
Τα σκληρά μαρκαρίσματα των γηπεδούχων οδήγησαν στην πρώτη αποβολή του Πήγασου, όταν αποχώρησε με 2η κίτρινη κάρτα ο Μπονόβας στο 65΄.

Λίγο αργότερα ο Κυρίκος έφερε το παιχνίδι στα ίσα ισοφαρίζοντας 1-1 στο 75΄.

Σε κόντρα επίθεση ο Προσκεφαλάς πέτυχε ένα όμορφο και πολύ δύσκολο γκολ 2-1 στο 80΄ για τον Πήγασο, που στο 85΄ είχε και την αποβολή του Φράγκου.

Δεν μπόρεσε παρά τις προσπάθειες που κατέβαλλε η Αιγείρα / Ακράτα να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα, γνωρίζοντας μια απρόσμενη όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι ήττα.

Αιγείρα / Ακράτα: Ντόι, Ταρνάρης, Σταυρόπουλος, Καραχάλιος, Μαγγίνας, Μαυρίδης, Καλούδης, Καλέλλης, Κυρίκος, Κλουκίνας, Π. Μητρόπουλος


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr