background img
banner
banner

Κοπή πίτας με συνθήματα και ευχές για την Ένωση της καρδιάς τους!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΙΛΩΝ ΑΕΚ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Μέσα σε ένα πολύ ζεστό, φιλικό και ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Συνδέσμου Φίλων της ΑΕΚ Αιγιαλείας στο κατάστημα “Ανεμώνη” στο Αίγιο, την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, ενώ άπαντες ευχήθηκαν τα καλύτερα στην αγαπημένη τους ομάδα.

Την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Αθανάσιος Λιακόπουλος προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Ναού Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αντηχούσαν στο κατάστημα τραγούδια, συνθήματα και ο ύμνος της ΑΕΚ, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα στους παρευρισκόμενους, που με μια φωνή όλοι είχαν προσδώσει ένα τόνο πανηγυρικό, όπως εξάλλου είναι και η αντίστοιχη φετινή πορεία της ομάδας, που προκαλεί ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων της.

Την πίτα προλόγισε το μέλος Γιώργος Ρόζος, ενώ τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο πρόεδρος του συνδέσμου Τάσος Μπαζιώτης, ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους παριστάμενους και ευχήθηκε «καλή χρονιά με υγεία και πολλές νίκες για την ομάδα μας». Η πίτα ήταν προσφορά του αρτοποιείου Κουτρόπουλου, ενώ τα φλουριά της πίτας ήταν δυο, για τους αντίστοιχους τυχερούς που έλαβαν από ένα συμβολικό δώρο. προσφορά των καταστημάτων, Κοσμηματοπωλείου Κωνσταντίνου Κουλούρη και κινητής τηλεφωνίας του Γιάννη Πετρόπουλου.

Τίμησαν, μεταξύ άλλων, με την παρουσία τους την εκδήλωση, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ποιοτική Αιγιάλεια” Βασιλική Ψυχράμη, οι αντιδήμαρχοι Αιγιαλείας Γιώργος Φραγκονικολόπουλος και Στράτος Βαρδάκης, οι σύμβουλοι κοινότητας Αιγίου Σωκράτης Μαυρίδης και Ανδρέας Μεσσήνης, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου και υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας Γιώργος Μπέσκος, ο τέως Διοικητής της Λιμενικής Αρχής Αιγίου Πλωτάρχης Λ.Σ. Μιχάλης Κωστάκης κ.ά.

Το Δ.Σ. του συνδέσμου, ευχαριστεί θερμά τον ιδιοκτήτη του καταστήματος “Ανεμώνη” για την φιλοξενία του, τους χορηγούς της πίτας και των δώρων αυτής, καθώς και τον Μιχάλη Κωστάκη για την πολύτιμη συνδρομή του στην οργάνωση της δραστηριότητας. Στο τέλος της βραδιάς όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις επόμενες δραστηριότητες του συνδέσμου, οι οποίες προγραμματίζονται από το Δ.Σ., για το προσεχές διάστημα.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr