background img
banner
banner

Τσικνοπέμπτη στο Αίγιο από το πρωί μέχρι το βράδυ με επίκεντρο την Μητροπόλεως | ΦΩΤΟ

Σε κλίμα γιορτής, χαράς και ξέφρενου γλεντιού, οι Aιγιαλείς αλλά και οι επισκέπτες της περιοχής μας γιόρτασαν σήμερα την Τσικνοπέμπτη με πολλή μουσική, παράδοση και κέφι. Η γιορτή ξεκίνησε από νωρίς, καθώς από το πρωί άρχισαν να στήνονται οι πρώτες ψησταριές σε κεντρικά σημεία του Αιγίου και το γλέντι κορυφώθηκε τις απογευματινές ώρες παράλληλα με εκδηλώσεις και δρώμενα που μύησαν το κοινό στο εορταστικό κλίμα της Αποκριάς.

Μετά από τρία χρόνια πανδημίας η φετινή Tσικνοπέμπτη αποτέλεσε σταθμό των αποκριάτικων εκδηλώσεων στην Αιγιάλεια, με μια πόλη ολόκληρη να γιορτάζει, να ψήνει και να διασκεδάζει σε αποκριάτικους ρυθμούς. Από νωρίς το πρωί η αγορά γέμισε με κόσμο που διασκέδαζε στο μεγάλο γλέντι, ενώ πολλοί προετοιμάζονταν και για το τραπέζι που ακολούθησε. Με “σύμμαχο” και τον πολύ καλό καιρό ο κόσμος μπόρεσε να τσικνίσει παραδοσιακά τόσο στο κέντρο όσο και στις γειτονιές.

«Παρών» και ο φωτογραφικός φακός του protionline.gr που κατέγραψε τις εκδηλώσεις στο πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ που ακολουθεί….


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr