background img
banner
banner

Έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους οι Λύκοι Αιγιάλειας

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΔΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ

Στο κατάμεστο από κόσμο Τουριστικό Περίπτερο, στην παραλία Αιγίου και σε όμορφο και οικογενειακό περιβάλλον, οι Λύκοι Αιγιάλειας έκοψαν την προηγούμενη Κυριακή (19/3) την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, παρουσία του δημάρχου Αιγιάλειας Δημήτρη Καλογερόπουλου και του αντιδημάρχου Νίκου Καραϊσκου.

Παρόντες ήταν ο πρόεδρος του συλλόγου Παναγιώτης Λιάμης, ο γενικός διευθυντής Βασίλης Παπαιωάννου, οι προπονητές Μιχάλης Τρίψας, της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας και Απόστολος Σκαρτσίλας του τμήματος αντισφαίρισης και φυσικά σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα των Λύκαινων.

Την πίτα έκοψαν μαζί ο δήμαρχος με τον Παναγιώτη Λιάμη, τον Νίκο Καραϊσκο, τον Βασίλη Παπαϊωάννου και τον Αποστόλη Σκαρτσίλα για να ακολουθήσει η κλήρωση της λαχειοφόρου που μοίρασε πλούσια δώρα.

Δ. Καλογερόπουλος: “Επέκταση των γηπέδων αντισφαίρισης στην Άκολη”

Στη σύντομη ομιλία του ο κ. Καλογερόπουλος εξήρε τις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλλει ο σύλλογος σε όλα τα επίπεδα και στάθηκε ιδιαίτερα στο ποδοσφαιρικό τμήμα των γυναικών, που είναι πρωτοπόρο στην Αιγιάλεια και αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια με επιτυχία στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Μάλιστα πριν από μερικά χρόνια κέρδισε την άνοδο στη Β΄ Εθνική αλλά δεν αγωνίστηκε για διάφορους λόγους (κυρίως οικονομικούς και γηπεδικούς). Φέτος διεκδικεί εκ νέου την άνοδο με πολλές πιθανότητες να πετύχει τον στόχο της και ο δήμαρχος ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Αναφερόμενος στο τμήμα αντισφαίρισης, ο Δημήτρης Καλογερόπουλος υποσχέθηκε ότι σύντομα θα γίνουν και νέες παρεμβάσεις στις εγκαταστάσεις αντισφαίρισης της Άκολης, τονίζοντας: “Μετά τις εργασίες που έγιναν πρόσφατα με τη νέα επίστρωση των γηπέδων και κάποιες άλλες παρεμβάσεις προγραμματίζουμε σύντομα επέκταση των γηπεδικών εγκαταστάσεων. Έτσι θα δοθεί η ευκαιρία να αγκαλιάσει περισσότερος κόσμος και κυρίως μικρά παιδιά το όμορφο άθλημα του τένις που τα τελευταία χρόνια γνωρίζει μεγάλη άνθηση στη χώρα μας”.

Οι νικητές της κλήρωσης

Από την αρχή της αγωνιστικής σεζόν, οι Λύκοι “έτρεχαν” λαχειοφόρο με πλούσια δώρα και στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η κλήρωση. Ο πρώτος νικητής που κέρδισε ένα laptop ήταν ο κάτοχος του λαχνού Νο 3, που αντιστοιχούσε στον φάκελο με τα νούμερα από 1-10. Τα υπόλοιπα δώρα κερδίζουν οι λαχνοί 28, 68, 93, 154 και 159 και οι νικητές μπορούν να επικοινωνήσουν με τη διοίκηση για τα παραλάβουν.

Το ντέρμπι με τον Άρη Πατρών ίσως κρίνει την άνοδο

Στα αγωνιστικά, το πρωτάθλημα του 7ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών πλησιάζει προς το τέλος του με το ντέρμπι της Αχαίας ανάμεσα στις Λύκαινες και τον Άρη Πατρών που εκκρεμεί από τη 7η αγωνιστική να κρίνει πιθανότατα την άνοδο στη Β΄ Εθνική. Ακόμη δεν έχει οριστεί η διεξαγωγή του κάτι που αναμένεται να γίνει το επόμενο διάστημα.
Ο Άρης είναι στην κορυφή με 14 βαθμούς, ο Άγιος Δημήτριος Πουρναρίου Ηλείας ακολουθεί με 11 και οι Λύκαινες μπορεί να είναι στην τρίτη θέση με 9, έχουν όμως ένα ακόμη παιχνίδι λιγότερο, αυτό με τον Άγιο Δημήτριο εκτός έδρας.

Αυτό σημαίνει ότι θέλουν νίκες και στα δύο εξ΄ αναβολής για να περάσουν στην κορυφή με 15 βαθμούς. Στις 2 Απριλίου θα προηγηθεί το ματς με την ουραγό ομάδα των “Πριγκίπων” στο γήπεδο της Νικολάου Πλαστήρα και στη συνέχεια θα γίνουν τα δύο εξ΄ αναβολής ντέρμπι.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr