background img
banner
banner

Αιτήσεις για τα γαμήλια βοηθήματα του Γατείου Κληροδοτήματος

Το Αδελφάτο του Γατείου Κληροδοτήματος Αιγίου, σύμφωνα με το άρθρο 20 του καταστατικού του, καλεί τις καταγόμενες κοπέλες από την Δημοτική Ενότητα Αιγίου να υποβάλλουν τη σχετική αίτηση μετά των απαραίτητων δικαιολογητικών, από την Παρασκευή 17 Μαρτίου έως την 5η Απριλίου, προκειμένου να λάβουν μέρος στην κλήρωση της 30ής Απριλίου για τα γαμήλια βοηθήματα του 2023.

Οι Αιτήσεις κατατίθενται στην Πολεοδομία του Δήμου Αιγιαλείας, οδός Ρήγα Φεραίου 78, Α’ όροφος, Αλεξοπούλου Φωτεινή από 11.00π.μ. έως 13.00, τηλ. 2691362116.

Δικαιολογητικά: 1. Αίτηση (Δίνεται από το Κληροδότημα). 2. Φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας. 3. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από το Δήμο. 4. Βεβαίωση του Εφημέριου της ενορίας τους ότι είναι άγαμες, άπορες. 5. Βεβαίωση του Ιατρού για την αρτιμέλεια και την καλή τους υγεία. 6. Φωτοαντίγραφο φορολογικού εκκαθαριστικού σημειώματος φορολ. έτους 2021 των γονέων και της αιτούσας.

Η κλήρωση θα γίνει την Κυριακή 30 Απριλίου στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Φανερωμένης μετά την τέλεση του μνημοσύνου του Ευεργέτη Ευθυμίου Γάτου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr