background img
banner
banner

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Έμεινε στο 0-0 στην Ακράτα και στην 2η θέση ο Παναιγιάλειος

Ο Κεραυνός πρόσφερε ένα υπέροχο δώρο στον Παναιγιάλειο, επικρατώντας του Άρη Πατρών 2-1 με ανατροπή στο γήπεδο Αγίου Βασιλείου, οι μελανόλευκοι όμως το …περιφρόνησαν.

Είχαν περάσει με εκτός έδρας νίκες από Κεραυνό και Εθνικό Πατρών, για να «κολλήσουν» στο γήπεδο της Ακράτας.

Η αξιόμαχη Αιγείρα / Ακράτα με καλό αμυντικό στήσιμο, απέφυγε το γκολ στο α΄ ημίχρονο όταν ο Παναιγιάλειος διατήρησε την ανούσια υπεροχή, για να φέρουν στη συνέχεια το παιχνίδι στα δικά τους μέτρα και σταθμά.

Όσο περνούσε η ώρα ο Παναιγιάλειος γινόταν περισσότερο νευρικός, επέμενε να ψάχνει το γκολ με …γιόμες, τις οποίες εξουδετέρωναν οι υψηλόσωμοι Μαγγίνας, Καραχάλιος και Αλέφαντος.

Λίγες οι καλές τελικές στο α΄ ημίχρονο 

Σε 2-3 καλές φάσεις μπορεί να γίνει αναφορά στην προσπάθεια του α΄ημιχρόνου για τον φιλοξενούμενο Παναιγιάλειο. Είχε την κεφαλιά του Γκάτση στο 18΄ και το σουτ εκτός περιοχής του Λιάτου που εξουδετέρωσε ο Ντόι, ενώ ένα ακόμα μακρινό σουτ του Λιάτου κατέληξε άουτ.

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι δεν απείλησαν την εστία του Αθανασόπουλου, ο οποίος την περισσότερη ώρα βρισκόταν στο ύψος της μεγάλης περιοχής αναμένοντας κάτι ουσιαστικό από τους συμπαίκτες του.

Προσπάθησαν στο β΄ μέρος για τη νίκη οι δύο ομάδες

Επηρεασμένοι από το «άσφαιρο» α΄ ημίχρονο μπήκαν στην επανάληψη οι μελανόλευκοι, χωρίς να παρουσιάσουν κάτι καλό στην αντίπαλη εστία του υψηλόσωμου Ντόι.

Αντίθετα η Αιγείρα / Ακράτα προσπάθησε να φτάσει στην παραβίαση της εστίας του Αθανασόπουλου στην κόντρα, έχοντας το μακρινό βολέ του Κλουκίνα που θέλησε να αιφνιδιάσει στο 48΄ τον τερματοφύλακα του Παναιγιάλειου που ήταν μακριά από τα γκολπόστ.

Πάλι ο Κλουκίνας απείλησε στο 57΄ όταν έγινε κάτοχος ύστερα από αδράνεια της άμυνας, αλλά το σουτ που δοκίμασε απέκρουσε ο Αθανασόπουλος.

Στο 76΄ ήταν η τελευταία τελική των γηπεδούχων με τον Παύλο Μητρόπουλο να αποκρούεται από τα αμυντικά σώματα σε κόρνερ.

Δεν είχαν τύχη τα στημένα του Παναιγιάλειου 

Δυο φάουλ που εκτέλεσε απ’ ευθείας ο Μπούνας στην εστία της Αιγείρας / Ακράτας, απέκρουσε με τα σωματικά του προσόντα στη συμβολή των δοκαριών ο Ντόι. Χωρίς συνέχεια ήταν τα στημένα που έφεραν την μπάλα με σέντρες στην περιοχή των γηπεδούχων.

Στο 62΄ ο Βλάχος τροφοδότησε τον Αρβανίτη που σούταρε διαγώνια προς την εστία άουτ, ενώ ίδια τύχη είχε και το βολέ του ίδιου στο 77΄.

Στο 88΄ ήταν η καλύτερη ευκαιρία για το γκολ του Παναιγιάλειου όταν η κεφαλιά πάσα του Παπαδόπουλου έβγαλε τον Μπούνα απέναντι στην εστία του Ντόι και πλάσαρε άουτ.

Τελευταία φάση το φάουλ του Μπούνα έβγαλε σε κόρνερ ο Ντόι, ο οποίος στην εξέλιξη της φάσης και στο κόρνερ του Μπούνα απέκρουσε την κεφαλιά του Γκάτση.

Αιγείρα / Ακράτα: Ντόι, Ταρνάρης, Σταυρόπουλος, Μαγγίνας, Καραχάλιος, Π. Μητρόπουλος (78΄ Αγγ. Μητρόπουλος), Αλέφαντος, Κυρίκος, Καραχάλιος, Κλουκίνας, Καλέλλης, Σακελλαρόπουλος.

Παναιγιάλειος: Αθανασόπουλος, Βλάχος, Οικονόμου (44΄ λ.τ. Χούσα), Μ. Σπανός (65΄ Α. Σπανός), Παπαδόπουλος, Αρβανίτης, Μπούνας, Κοτσόκολος, Γκάτσης, Λιάτος, Σκούτας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr