background img
banner
banner

Άμεσα οι ανακοινώσεις για την κορινθιακή σταφίδα

ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΧΑΪΑΣ ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΕΣΚΟ

Θετικά είναι τα νέα από το γραφείο του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Γεωργίου Γιωργαντά σχετικά με την ενίσχυση των παραγωγών της κορινθιακής σταφίδας, το εισόδημα των οποίων έχει συρρικνωθεί. Οι σχετικές διαβεβαιώσεις έγιναν προς τον υποψήφιο βουλευτή Αχαΐας ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. Γιώργο Μπέσκο, ο οποίος έχει προχωρήσει σε μία σειρά από ενέργειες για την έκθεση του προβλήματος και την άσκηση πιέσεων, με τελευταία τη σχετική αίτησή του για ενίσχυση των παραγωγών.

Όπως ο ίδιος επισημαίνει, ΄΄σε επικοινωνία που είχα με το γραφείο υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης για την πορεία της αιτήσεώς μου για ενίσχυση των παραγωγών κορινθιακής σταφίδας, ενημερώθηκα ότι άμεσα ο υπουργός θα ανακοινώσει ενίσχυση για τους παραγωγούς της κορινθιακής σταφίδας. Βρίσκομαι κοντά στους αγρότες μας με πράξεις και προτάσεις. Αλλιως δεν έχει νόημα η ενασχόληση με την πολιτική. Συνεχιζουμε΄΄.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο της ενεργής συμμετοχής του με το ΠΑΣΟΚ και σαν υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας, ο κ. Μπέσκος, είχε αποστείλει αναφορές και σε Ευρωπαίους Επιτρόπους, με θέμα την τιμή της μαύρης κορινθιακής σταφίδας και την ενίσχυση απευθείας στον παραγωγό, ενώ είχε κάνει παρέμβαση καιστον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για το θέμα της σταφίδας, λαμβάνοντας ως απάντηση ότι εξετάζεται το ζήτημα ενίσχυσης του προϊόντος.

Ο Αιγιώτης υποψήφιος βουλευτής, μιλώντας στο protionline.gr για τη θετική αυτή εξέλιξη, επισήμανε: ΄΄Με ικανοποιεί αυτή η εξέλιξη, πρέπει να είμαστε στο πλευρό των αγροτών έμπρακτα και όχι μόνο με θεωρία και ανούσιες ερωτήσεις που δεν έχουν αποτέλεσμα και ουσία. Οφείλουμε με υπομονή και επιμονή να διεκδικούμε τα δικαιώματα των κοινωνικών τάξεων΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ · ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr