background img
banner
banner

Ακατάλληλο θεωρεί το γήπεδο Προσφυγικών ο Παναιγιάλειος

ΖΗΤΗΣΕ ΑΛΛΑΓΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΆΡΗ

Κατόπιν των τελευταίων δυσάρεστων γεγονότων στο γήπεδο Προσφυγικών που ήσαν οι τραυματισμοί ποδοσφαιριστών στο τοιχείο που βρίσκεται κάτω από την περίφραξη, ο Παναιγιάλειος έβγαλε αντίδραση.

Η ομάδα του Αιγίου ζήτησε από την ΕΠΣ Αχαΐας να βρεθεί άλλο γήπεδο για τον προγραμματισμένο το Σάββατο (19:30) αγώνα με τον Αρη στα Προσφυγικά, υπογραμμίζοντας την ακαταλληλότητα και τον κίνδυνο που περιέχεται στα πέριξ του αγωνιστικού χώρου, πόσο μάλλον σε ένα ντέρμπι που κρίνεται η πρώτη θέση και θα διεξαχθεί με δύναμη και πάθος.
Από την πλευρά του το σωματείο του Αρη ύστερα από την ενημέρωσή που έλαβε για το ζήτημα που τέθηκε από τον Παναιγιάλειο, αποκλείει κάθε άλλη περίπτωση από το να πραγματοποιηθεί το μεταξύ τους παιχνίδι στα Προσφυγικά.

Ρεπό την Δευτέρα ο Παναιγιάλειος μπαίνει στην προετοιμασία από σήμερα

Μετά το ελαφρύ προπονητικό πρόγραμμα της Δευτέρας, ακολούθησε ρεπό χθες για τους μελανόλευκους που από σήμερα επιστρέφουν στην προετοιμασία για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Αρη Πατρών.

Δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού ύστερα από το παιχνίδι με τον Πήγασο και εκτός απρόοπτου ο προπονητής Θόδωρος Ανδριόπουλος θα έχει όλους τους παίκτες υπολογίσιμους.
Κι αυτό γιατί θα τεθεί στη διάθεσή του και ο Χρήστος Οικονόμου, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι της Ακράτας και απουσίαζε την Κυριακή στην αναμέτρηση με τον Πήγασο.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr