background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ζορίζουν τα πράγματα πριν τα μπαράζ

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝ – ΦΛΟΓΑ ΡΟΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

Στην Αγυιά με το Ζαβλάνι θα παίξει η Θύελλα Αιγίου, με σκοπό την διαφύλαξη της διαφοράς των 8 βαθμών που την χωρίζουν από την ΑΕ Καλαβρύτων. Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι έχουν βρεθεί να …πλέουν στην ζώνη κινδύνου κι αναζητούν σανίδα σωτηρίας να προσαράξουν πάνω από αυτή. Θα τα βρουν σκούρα απέναντι στους πρωτοπόρους, όμως η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.
# Στην έδρα τους επιστρέφουν τα Καλάβρυτα σε μια εποχή που διακρίνεται μια αγωνιστική κάμψη στην ομάδα, γεγονός που είχε σαν επακόλουθο και την βαριά ήττα από τον Ηρακλή Πατρών. Το παιχνίδι με την προτελευταία Αργυρά λογικά δεν θα αποτελέσει σοβαρό εμπόδιο για την επικράτηση της ομάδας του Κωστή Βλάχου. Το πρωτάθλημα όμως συνεχίζεται και οφείλει η ΑΕ Καλαβρύτων να επιστρέψει στο καλό αγωνιστικό πρόσωπο που γνωρίζαμε.

# Η 21η αγωνιστική περιέχει και παιχνίδι για …ξενύχτι αφού η ΑΕ Αρόης θα υποδεχτεί στα Προσφυγικά τον Φοίνικα / Ζήρια το βράδυ 19:30.
Στην 3η θέση η γηπεδούχος Αρόη κυνηγά το καλύτερο δυνατό βαθμολογικό πλασάρισμα για τα play off, αντίθετα από τον Φοίνικα / Ζήρια που του απομένει ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα και κοιτάζει να …αρπάξει βαθμούς από όλα τα παιχνίδια.

# Ο Ηρακλής Πατρών πηγαίνει στην Τέμενη να αντιμετωπίσει τον Αστέρα, ποζάροντας τις 6 εκτός έδρας νίκες που διαθέτει στο ενεργητικό του. Καλή είναι και η στατιστική του Αστέρα στην έδρα του και θα παίξει επί ίσοις όροις το παιχνίδι με τον ανερχόμενο βαθμολογικά Ηρακλή.

# Στην κοινή έδρα του Ρίου ο Αετός τυπικά φιλοξενούμενος θα έχει απέναντί του την ουραγό ομάδα του Α. Καστριτσίου και την ευκαιρία του να ξεκολλήσει από το όριο της ζώνης των μπαράζ.
Στα πέντε τελευταία παιχνίδια η ομάδα του Θανάση Κατσαντούλα μετρά 3 ήττες και δυο ισοπαλίες και κάπως έτσι βρέθηκε από τα ψηλά στα χαμηλά …πατώματα.

# Στο γήπεδο Πλαστήρα η ΑΕ Αιγίου έχοντας ξαφνιάσει για μια ακόμα φορά ευχάριστα με τη νίκη της στο Ρίο κόντρα στον Αετό, θα βρει τώρα απέναντί της τον Δαβουρλή. Μεγάλη η ανάγκη για το αποτέλεσμα της νίκης για τους δυο αντιπάλους, που αναμένεται να προσφέρουν θέαμα και συγκινήσεις.

Στις Καμάρες η τοπική συνάντηση Αχιλλέας – Φλόγα Ροδιάς

Ένα μόνο παιχνίδι περιέχεται στο αυριανό αγωνιστικό διήμερο με αντιπάλους ομάδες της περιοχής μας. Στο γήπεδο Καμαρών ο Αχιλλέας μετά τη νίκη του σε βάρος του Ζαβλανίου παραμένει στην έδρα του για να υποδεχτεί αυτή τη φορά την Φλόγα Ροδιάς.

Στη ζώνη μπαράζ οι δυο ομάδες της Αιγιάλειας, με καλύτερο τον Αχιλλέα που δεν θέλει να αφήσει να περάσει ανεκμετάλλευτος ο παράγοντας έδρα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr