background img
banner
banner

Για τη μητέρα των μαχών το Σάββατο στα Προσφυγικά

ΜΙΛΟΥΝ ΣΤΟ PROTIONLINE.GR ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ Θ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ (ΠΓΣ) ΚΑΙ ΑΘ. ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ (ΆΡΗΣ Π.)

Σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό το ντέρμπι του Σαββάτου στα Προσφυγικά ανάμεσα σε Αρη και Παναιγιάλειο, θα κρίνει την πρωτιά στον 2ο όμιλο της Α΄ κατηγορίας.
Όπως έχουν έρθει μέχρι τώρα τα πράγματα, ο Άρης που προηγείται με έναν βαθμό διαφορά θα παραμείνει στην κορυφή και με ισοπαλία. Αντίθετα με τον Παναιγιάλειο που έχει αποκλειστικό στόχο τη νίκη. Για την σπουδαία αυτή συνάντηση καταθέτουν τις απόψεις τους στo protionline.gr οι δυο προπονητές Θανάσης Παπουτσής και Θόδωρος Ανδριόπουλος, χωρίς να κρύβουν τη μεγάλη σημασία που έχει γι’ αυτούς η νίκη.

Θανάσης Παπουτσής: «Το θέλουμε πάρα πολύ το παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο»

Μια καλοδουλεμένη μηχανή ο Άρης Πατρών, με τον γυμναστή Παρασκευόπουλο, το ποιοτικό ρόστερ και τον ανερχόμενο προπονητή Θανάση Παπουτσή, να ζυγίζει την ετοιμότητα και τις δυνατότητες της ομάδας του, να κάνει αναφορά στον Αρη, στον Παναιγιάλειο και το ντέρμπι κορυφής του Σαββάτου.

Σε ότι αφορά την τωρινή αγωνιστική του Αρη, μίλησε στo protionline.gr ο Θανάσης Παπουτσής

«Η ομάδα σε γενικά πλαίσια δουλεύει καλά, έχουμε πολύ καλή φυσική κατάσταση, έχουμε καλές συνεργασίες. Το τελευταίο διάστημα όμως είχαμε κάποια προβλήματα τραυματισμών, σε συνάρτηση με το γεγονός ότι είχαμε πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις, Τετάρτη – Σάββατο – Τετάρτη, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να φορτωθούν κάποια παιδιά παραπάνω. Αυτό μας βγήκε στα τελευταία ματς δείχνοντας μια κούραση με αποκορύφωμα το ματς με τον Κεραυνό στο β΄ ημίχρονο».

Για τη νίκη του Αρη στον α΄ γύρο κι αν αυτή μπορεί να θεωρηθεί πλεονέκτημα στο παιχνίδι του Σαββάτου ο προπονητής του Αρη είπε:

«Το παιχνίδι του πρώτου γύρου και η νίκη μας μέσα στο ΑΙΓΙΟ δεν παίζει για μας κανένα ρόλο. Κατ’ αρχάς γιατί ο Παναιγιάλειος παρουσιάζει βελτιωμένο πρόσωπο στον β΄ γύρο, όπου έχει ενισχυθεί με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές αλλά και με την έλευση του κυρίου Ανδριόπουλου».

Για το διαθέσιμο ρόστερ και την κατάσταση της υγείας του πρώτου σκόρερ Γιάννη Σπανού αναφέρθηκε επίσης ο Θανάσης Παπουτσής:

«Με την επιστροφή κάποιων παιδιών τις τελευταίες μέρες έχουμε περισσότερες λύσεις και ελπίζουμε να φρεσκαριστούν κι αυτοί που έχουν φορτωθεί περισσότερο. Όσον αφορά τα αγωνιστικά προβλήματα, θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τον Σπανό μέχρι τελευταία στιγμή και εάν θα πάρει το οκ από τον γιατρό για να αγωνιστεί. Είναι μαχητής ο Γιάννης όμως και θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του. Από εκεί και πέρα θα δούμε πως θα κυλήσει η εβδομάδα κι αν κάποια μικροπροβλήματα θα ξεπεραστούν από τα παιδιά και θα είναι ετοιμοπόλεμοι για το ματς του Σαββάτου αφού το θελουμε πάρα πολύ».

Για το ποια είναι αυτά τα στοιχεία που θα φέρουν το θετικό αποτέλεσμα σε κάποια από τις δυο ομάδες, ο προπονητής του Άρη είπε:

«Το Σάββατο είναι ένα άλλο ματς με ιδιαιτερότητες με πολύ ένταση και θα παίξει ρόλο ποιος θα βρεθεί σε καλή μέρα. Για μένα ο Παναιγιάλειος παραμένει το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος όποια κι αν είναι η εξέλιξη του Σαββάτου, ειδικά και μετά την ενίσχυσή του στον Ιανουάριο».

Θόδωρος Ανδριόπουλος: «Σαν Παναιγιάλειος θέλουμε την πρώτη θέση»

Για το αγωνιστικό πρόσωπο του Παναιγιάλειου στα τελευταία παιχνίδια που πραγματοποιήθηκαν σε …φορτωμένο πρόγραμμα, ο Θόδωρος Ανδριόπουλος απάντησε:

«Εδώ πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου οι οποίοι μέσα σε 16 μέρες έδωσαν πέντε παιχνίδια. Ήταν αναμενόμενο λόγω κόπωσης να έχουμε κάποιες μεταπτώσεις στην απόδοση μας. Θεωρώ ότι όμως πετύχαμε το στόχο μας που θα ήταν επιτυχημένος 100% αν είχαμε κερδίσει και το παιχνίδι της Ακράτας που άλλωστε το δικαιούμαστε».

Για την ήττα του α΄ γύρου στο Αίγιο και ποιο ρόλο θα παίξει τώρα στην έδρα του Άρη, ο προπονητής του Παναιγιάλειου είπε:

«Δε νομίζω να παίξει κάποιο ρόλο το αποτέλεσμα του α΄ γύρου στην έδρα μας. Από τότε πολλά έχουν αλλάξει τόσο στο διοικητικό όσο και στο αγωνιστικό κομμάτι.
Η διοίκηση στέκεται στο πλευρό της ομάδας, όλα λειτουργούν άψογα, ενώ βελτίωση έχει πραγματοποιηθεί στην εικόνα και την απόδοση της ομάδας».

Για την κατάσταση του έμψυχου υλικού μίλησε επίσης στo protionline.gr ο Θόδωρος Ανδριόπουλος:

«Έχουμε τρεις μέρες ακόμα και ευελπιστώ να έχω όλους ποδοσφαιριστές μου στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ενα μικρό πρόβλημα με τον Χρήστο Οικονόμου θεωρώ ότι κι αυτό είναι αντιμετωπίσιμο και θα είναι έτοιμος κι αυτός.»

Την άποψή του για το που θα κριθεί το αποτέλεσμα με τον Αρη ανέλυσε ο μελανόλευκος κόουτς:

«Καταρχάς είναι ένας αγώνας που θα κρίνει κατά μεγάλο ποσοστό την πρώτη θέση. Εγώ από την πλευρά μου εύχομαι να γίνει ένα παιχνίδι μέσα σε αθλητικά πλαίσια να ικανοποιήσει τους φιλάθλους (εδώ κάνω έκκληση στου δικούς μας, τους θέλουμε μαζί μας). Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στην εμπειρία, στο Αγωνιστικό πάθος, στην ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη και στις προσωπικές μονομαχίες. Εύχομαι να είμαστε εμείς οι νικητές γιατί θελουμε σαν Παναιγιάλειος τη πρώτη θέση.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr