background img
banner
banner

Διαμόρφωση των δύο εισόδων στα Σελιανίτικα

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ

Σε εργασίες ανάπλασης και διαμόρφωσης του χώρου στις δυο εισόδους της Κοινότητας Σελιανιτίκων επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού θα προχωρήσει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Μάλιστα, κλιμάκιο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας επισκέφθηκε πριν λίγες ημέρες τα Σελιανιτίκα και πραγματοποίησε επιτόπια αυτοψία στα σημεία παρέμβασης, παρόντος και του προέδρου Γιώργου Ρόζου.

Η διαμόρφωση των δύο εισόδων της κοινότητας συμπεριλαμβανόταν στην ατζέντα των θεμάτων, τα οποία συζητήθηκαν στις θεσμικές συναντήσεις μεταξύ του προέδρου και του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη.

Και πεζοδρόμιο

΄΄Ένα ακόμη αίτημα της κοινότητας βρίσκει ανταπόκριση από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, καθώς πριν από λίγο καιρό ολοκληρώθηκε από την Περιφέρεια η μελέτη για την κατασκευή πεζοδρομίου στα Σελιανίτικα, στο δυτικό ρεύμα της Παλαιάς Εθνικής Οδού, το οποίο θα εκτείνεται από την ανατολική είσοδο της κοινότητας έως και το ύψος που βρίσκεται το Α.Τ.Μ. της Εθνικής Τράπεζας. Με τις παρεμβάσεις αυτές προσδοκούμε να αναβαθμίσουμε αισθητικά τις εισόδους στο χωριό, αλλά και παράλληλα να επιλύσουμε διάφορα χρόνια προβλήματα΄΄, σχολίασε σχετικά ο πρόεδρος της κοινότητας, καταλήγοντας: ΄΄Στόχος μας είναι η βελτίωση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων και στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειάς μας ευχαριστούμε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη που μας στηρίζει εμπράκτως προς όφελος της τοπικής κοινωνίας΄΄.

Συνεχίζεται το έργο της αποχέτευσης

Την ίδια στιγμή, συνεχίζονται οι εργασίες κατασκευής του αποχετευτικού δικτύου κοντά στην ανατολική είσοδο της Κοινότητας Σελιανιτίκων, έχοντας τοποθετηθεί και οι απαραίτητες σημάνσεις και φωτεινοί σηματοδότες εκατέρωθεν της Παλαιάς Εθνικής Οδού, ο ένας λίγο μετά την κάτω διάβαση της Γέφυρας της Ν.Ε.Ο. και ο δεύτερος στη συμβολή της Π.Ε.Ο. με την οδό Επιδαύρου.
Από τον κ. Ρόζο εφιστάται η προσοχή στους οδηγούς των οχημάτων όταν κινούνται και στα δυο ρεύματα της Παλαιάς Εθνικής Οδού, καθώς όσο θα διαρκούν οι εργασίες στο παραπάνω σημείο ισχύουν οι αντίστοιχοι κυκλοφοριακοί περιορισμοί. Σημειώνεται ότι οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο σύνολο της κοινότητας για τις ανάγκες υλοποίησης του έργου έχουν τεθεί σε εφαρμογή με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας μετά από σχετική γνωμοδότηση του οικείου Κοινοτικού Συμβουλίου και της αντίστοιχης κυκλοφοριακής μελέτης.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr