background img
banner
banner

Επιστροφές στην Αιγείρα / Ακράτα για το παιχνίδι με Ψαθόπυργο

Δυο σημαντικές απουσίες που είχε η Αιγείρα / Ακράτα στο παιχνίδι της Κυριακής στα Προσφυγικά με τον Άρη, επιστρέφουν για να ενισχύσουν την ομάδα της ανατολικής Αιγιάλειας στο καθοριστικό παιχνίδι που ακολουθεί με την Αναγέννηση Ψαθοπύργου. Ο Μίλτος Καλέλλης με τον Παύλο Μητρόπουλο (φωτο) δείχνουν να ξεπερνούν τα προβλήματα τραυματισμών και βρίσκονται σε θέση να πάρουν φανέλα βασικού στο παιχνίδι της Κυριακής.

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας το παιχνίδι στην Ακράτα

Από την 15η αγωνιστική έχει να γευθεί την χαρά της νίκης Η Αιγείρα / Ακράτα, όταν είχε επικρατήσει με 1-0 απέναντι στον Ατρόμητο.
Έκτοτε μπορεί να είχε τρεις ισοπαλίες με Εθνικό, Κεραυνό και Παναιγιάλειο που να μην περιλαμβάνονταν σε βαθμούς που περίμενε, αλλά παραβλέπονται ύστερα από την ισοπαλία 1-1 στην Αγυιά με τον Πανιώνιο, την ήττα 1-2 από τον Απόλλωνα Εγλυκάδας στην Ακράτα και την πρόσφατη 0-4 στα Προσφυγικά από τον Άρη.

Το καλό για το σωματείο της Αιγιάλειας είναι ότι οι ομάδες που ακολουθούν δεν είχαν με τη σειρά του θετικά αποτελέσματα και λαμβάνει έτσι μια ακόμα ευκαιρία να αυξήσει την απόσταση από την κόκκινη γραμμή.

Μια καλή αρχή είναι το παιχνίδι με την Αναγέννηση Ψαθοπύργου, που ακολουθεί στους τρεις βαθμούς ευρισκόμενη όμως μέσα στη ζώνη των μπαράζ. Ο Ψαθόπυργος είναι το βασικό σωματείο που …κυνηγά να βάλει κάποια άλλη ομάδα στη θέση του, αφού έχει την καλύτερη διαφορά και παράλληλα τα τελευταία του αποτελέσματα δείχνουν ότι βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr