background img
banner
banner

Κλίμα ενότητας και βραβεύσεις στον Φοίνικα / Ζήρια | ΦΩΤΟ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ

Η συνέπεια στις προπονήσεις, η αγωνιστική διάθεση των ποδοσφαιριστών να καταθέτουν ψυχή και να τα δίνουν όλα στους αγωνιστικούς χώρους, χαρακτηρίζει το δυναμικό σωματείο Φοίνικας / Ζήρια. Ήταν από τα τελευταία σωματεία της περιοχής μας που προγραμμάτισε την καθιερωμένη κοπή της πίτας, χωρίς αυτό να επηρεάζει την καλή διάθεση και το άριστο κλίμα στο ραντεβού στην ταβέρνα «Επιστροφές» του Νίκου Καραμπούλα, όπου συναντήθηκε σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο πρόεδρος Νίκος Λαζανάς ανακοίνωσε τις βραβεύσεις

Πρώτος πήρε τον λόγο ο πρόεδρος Νίκος Λαζανάς, συγχαίροντας τα μέλη της διοίκησης για την πολύτιμη προσφορά τους στην ομάδα, γεγονός που την διατηρεί στην παραμονή, με καλή οικονομική κατάσταση, πλούσιο ρουχισμό και σεβασμό σε κάθε αντίπαλο.

Παράλληλα ο Νίκος Λαζανάς ανέφερε τις αποφάσεις της διοίκησης για τα πέντε δώρα που θα δοθούν. Αυτά θα είναι στον πρώτο σκόρερ Θανάση Τέρπο. Στους νεαρότερους ποδοσφαιριστές Χρήστο Αναστόπουλο και Σωτήρη Ραυτόπουλο. Στον τυχερό με το φλουρί Χρήστο Αναστόπουλο

Ευχές για υγεία και πραγματοποίηση στόχων από Δημοτική αρχή και τεχνική ηγεσία

Ο δήμαρχος Δημήτρης Καλογερόπουλος επαίνεσε την προσπάθεια που πραγματοποιείται από μια μικρή περιοχή ευχόμενος υγεία για να μείνει ζωντανό το όραμα του σωματείου.

Ο Γιώργος Φραγκονικολόπουλος εκπροσωπώντας τον πρόεδρο Νομικού Προσώπου ΔΔ Αιγιάλειας είπε: «Έχουμε κάνει τις ενέργειες για να παραδοθεί σύντομα το γήπεδο της Ζήριας ώστε να παίζετε στην φυσική σας έδρα.»

Το μέλος του ΔΣ Γιώργος Ντίνος αναφέρθηκε στο εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στους ποδοσφαιριστές λέγοντας: «Μόνο έτσι θα σώσετε την …παρτίδα, με ενότητα και με την προσοχή της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας θα πάτε καλά.»

Ο προπονητής Νίκος Ψυχογιάννης αφου ευχήθηκε καλή θητεία στον Γιώργο Χαραλαμπόπουλο υπογράμμισε: «Σας πιστεύω και θα ήθελα να ευχαριστήσω έναν – έναν ξεχωριστά που αφήνετε τις ασχολίες σας και τον ελεύθερο χρόνο για να βρεθείτε στο πλευρό της ομάδας.»

Ο προπονητής Ανδρέας Μπέσκος στάθηκε στην θετική αύρα του Νίκου Ψυχογιάννη, ο οποίος έχει παίξει σημαντικό ρόλο πείθοντας το έμψυχο υλικό ότι αξίζει να αγωνίζεται γι’ αυτή την ομάδα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr