background img
banner
banner

ΜΠΑΣΚΕΤ – Α1 ΕΣΚΑ-Η: Τοπικό ντέρμπι Αστέρας Τέμενης – Ήφαιστος Αχιλλέας απόψε στο κλειστό του Αιγίου

ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ ΑΙΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΕ ΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

Με τα παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες συναντήσεις με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ο Κεραυνός Αιγίου αντιμετωπίζει στις 8.00 στο κλειστό της Παναγίας Αλεξιώτισσας την επικίνδυνη ΕΑ Παραλίας και θέλει να επιστρέψει στις νίκες γιατί ήδη έχασε τη διαφορά από τους διώκτες του μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Στον αγώνα του πρώτου γύρου η ομάδα του Αιγίου είχε επικρατήσει δύσκολα με 67-64. Το σημερινό παιχνίδι θα διευθύνουν οι Καρπάνος, Λιαρομμάτης και Μπολάνο.

Μισή ώρα αργότερα (8.30) το κλειστό γυμναστήριο Αιγίου θα φιλοξενήσει το ντέρμπι της Αιγιάλειας ανάμεσα στον τυπικά γηπεδούχο Αστέρα Τέμενης και τον Ήφαιστο/Αχιλλέα.
Ο Αστέρας είχε κερδίσει εύκολα στο ματς του πρώτου γύρου με 78-60 (στις 5 Ιανουαρίου) αλλά ο Ήφαιστος έχει βελτιωθεί πολύ μετά και τη μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου και φιλοδοξεί να πάρει τη ρεβάνς, που λίγο έλλειψε να κάνει πριν λίγες και με αντίπαλο τον Κεραυνό στο άλλο τοπικό ντέρμπι. Το σημερινό παιχνίδι θα διευθύνουν οι Γεράνιος, Νίκος Παπαδόπουλος και Ζαφείρης Πλέγας.

Το σημερινό πρόγραμμα

Απολλωνιάδα – ΣΕΦΑ Ανδραβίδας (21.00)
ΕΑ Παραλίας – Κεραυνός Αιγίου (20.00)
ΑΟ Δύμης – ΕΑΠ (20.00)
Ολυμπιάδα – Αραχωβίτικα (21.00)
Αστέρας Τέμενης – Ήφαιστος/Αχιλλέας (20.30)
Πυρσός – Φαέθων Αντιρρίου (20.00)
Πανωλενειακός – ΑΕ Αγυιάς 0-20 (α.α.)


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr