background img
banner
banner

Περίπου 50 υπηρεσιακοί επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΑ και ενημερώθηκαν για το έργο της

Η χθεσινή ημερίδα της ΔΕΥΑΑ Αιγιαλείας, είχε ουσιαστικά δύο σκέλη. Το θεωρητικό, που έλαβε χώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο, αλλά και το πρακτικό στις εγκαταστάσεις της Δημοτικής Επιχείρησης και του βιολογικού καθαρισμού, με το δεύτερο να είναι ίσης σημασίας.

Κυρίως δε, από τη στιγμή που στις εγκαταστάσεις τής Μυρτιάς βρέθηκαν περί τους πενήντα υπηρεσιακούς παράγοντες δήμων, αλλά και φορέων που έχουν χρηματοδοτήσει έργα της Δημοτικής Επιχείρησης, όπως από το ΥΜΕΠΕΡΑΑ του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων. Παρακολούθησαν δε και την πορεία έργων που έχουν χρηματοδοτηθεί όπως είναι τα εσωτερικά δίκτυα αποχέτευσης κι άλλα, διαπιστώνοντας πως τα χρήματα που έχουν διαθέσει αξιοποιούνται σωστά προς όφελος των πολιτών.

Παρά τη δυνατή βροχή, πραγματοποιήθηκε ξενάγηση, στο μέτρο του δυνατού και κυρίως ενημέρωση αφενός σχετικά με το έργο που εκτελείται από τη ΔΕΥΑΑ Αιγιαλείας και αφετέρου με τις προοπτικές που υπάρχουν. Στην ενημέρωση έλαβαν μέρος δήμαρχοι, γενικοί και τεχνικοί διευθυντές ΔΕΥΑΑ από όλη την Περιφέρεια και όχι μόνο. Ειδικότερα, από Άρτα, Κιάτο, Αθήνα, Καλάβρυτα, Μεσολόγγι, Κάτω Αχαΐα, Ήλιδα κ.ά.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη λειτουργία του βιολογικού και στην τηλεμετρία ενώ δεν σταμάτησαν οι ερωτήσεις σχετικά με το έργο της Δημοτικής Επιχείρησης. Η ενημέρωση μάλιστα διήρκεσε έως το απόγευμα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr