background img
banner
banner

Στο Δημοτικό Στάδιο ο Παναιγιάλειος με τη Νίκη Προαστείου (16:00)

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ Η ΑΙΓΕΙΡΑ / ΑΚΡΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ

Μετά την σπουδαία νίκη και μεγάλη βαθμολογική επιτυχία της Τετάρτης, ο Παναιγιάλειος με κεκτημένη ταχύτητα επιστρέφει στο Δημοτικό Στάδιο για να αντιμετωπίσει τη Νίκη.
Η ομάδα του Προαστείου ήταν αυτή που του είχε στερήσει τους τρεις βαθμούς την 6η αγωνιστική του α΄ γύρου, όταν το μεταξύ τους παιχνίδι είχε ολοκληρωθεί με σκορ 1-1.
Από τότε μόνο επιτυχίες έχουν ακολουθήσει για τον Αιγιώτικο Σύλλογο, με αποκορύφωμα τα δυο σπουδαία διπλά που πήρε από τον Κεραυνό στον Άγιο Βασίλειο και από τον Εθνικό στα Προσφυγικά.

Σίγουρα για το παιχνίδι της Κυριακής αρνητικός παράγοντας για την ομάδα του Θόδωρου Ανδριόπουλου είναι η κούραση που έχει καταπονήσει τους μελανόλευκους μετά τα δυο συνεχόμενα πρόσφατα ντέρμπι, μειονέκτημα που θα έρθει σε αντιπαράθεση με τους νεαρούς παίκτες του Νίκου Πατρώνη, που έχουν καλύτερη στατιστική συγκομιδής βαθμών στα εκτός έδρας παιχνίδια.
Το παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο διευθύνει ο διαιτητής Γιάννης Πράνταλος με βοηθούς τους Μεϊντανά, Αγγελόπουλο.

Φιλοξενείται ο Κεραυνός στο ντέρμπι της Ακράτας

Με κομμένα τα φτερά θα πάει να αντιμετωπίσει ο Κεραυνός την Αιγείρα / Ακράτα. Ήθελε πολύ να κατακτήσει τη νίκη με τον Παναιγιάλειο για να μείνει ζωντανός στην υπόθεση τίτλος, ο Παναιγιάλειος όμως δεν του επέτρεψε να συνεχίσει το πρωτάθλημα με αισιοδοξία και προσδοκίες. Παραιτήθηκε ο προπονητής Χρήστος Καραπίτσος (ανέλαβε ο Χάρης Ράντος) και περιορίστηκε η όρεξη για το κυνήγι των δυο προνομιούχων θέσεων που οδηγούν στα playoff.

Στην γηπεδούχο ομάδα του Γιάννη Παλαιολογόπουλου έχουμε τις επιστροφές του τιμωρημένου Καραχάλιου και του τραυματία Μαγγίνα, αμφίβολος είναι ο Καλέλλης που είχε τράβηγμα στον προσαγωγό.

Με αποκλειστικό στόχο το θετικό αποτέλεσμα η Αιγείρα / Ακράτα, αφού από την ζώνη κινδύνου ο Ψαθόπυργος είχε μια σειρά επιτυχιών και απειλεί τώρα την ομάδα της ανατολικής Αιγιάλειας και τη Νίκη Προαστείου.

Στην κοινή έδρα των Προσφυγικών παίζουν Άρης Π. – Εθνικός Π.

Ο Εθνικός μετά την ήττα της Τετάρτης από τον Παναιγιάλειο, οφείλει να μαζέψει κουράγιο και δύναμη για να αντιμετωπίσει με αξιώσεις τον πρωτοπόρο Άρη.
Ο Εθνικός είναι η μοναδική ομάδα που υποχρέωσε τον Άρη σε ήττα από το μεταξύ τους παιχνίδι του α΄ γύρου, που είναι και η μοναδική απώλεια βαθμών για την ομάδα του Θανάση Παπουτσή.

Τα άλλα παιχνίδια

Κοινή έδρα αποτελεί και για αντίπαλο ζευγάρι Πήγασου – Αετού Π. το γήπεδο «Κάνιστρας». Ισόβαθμοι στους 23 πόντους οι δυο αντίπαλοι δεν αισθάνονται καθόλου ήσυχοι, πόσο μάλλον για τον Αετό Πατρών ο οποίος την Τετάρτη ηττήθηκε εντός έδρας 1-3 στο κύπελλο από τον Ψαθόπυργο, που είναι η ομάδα με τις καλύτερες προδιαγραφές να βγει από την ζώνη κινδύνου και να τον βάλει στην …πλάτη του.
Μάλιστα η Αναγέννηση Ψαθοπύργου έχει πολύ καλές προοπτικές για να πάρει αύριο τη νίκη στο Ρίο από τον φιλοξενούμενο Απόλλωνα Εγλυκάδας.
Ο Ατρόμητος Π. στα Ζαρουχλέικα θα παίξει με την Πάτρα 2005 και την αγωνία του να παραμείνει στην κατηγορία.

 


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr