background img
banner
banner

Συνεδρίαση Συμβουλίου Κοινότητας Αιγίου

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕ 17 ΘΕΜΑΤΑ

Η τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου Κοινότητας Αιγίου Δήμου Αιγιαλείας θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη 30 Μαρτίου, στη 1.00 μετά το μεσημέρι. Θα εξεταστούν συνολικά 17 θέματα που περιλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξη.

Αυτά είναι: 1.Χορήγηση αδειών παράτασης λειτουργίας μουσικών οργάνων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για το έτος 2023. 2.Περί υπομνήματος της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών. 3.Αίτηση για διεξαγωγή bazaar στον πεζόδρομο των οδών Ανδρέου Λόντου, Πετμεζά και Ευθυμίου Γάτου. 4.Γνωμοδότηση περί μετακίνησης κάδων απορριμμάτων και κάδων ανακύκλωσης, στο Αίγιο. 5.Αίτηση για τοποθέτηση φωτιστικού σώματος, στον οικισμό Μεσσηνέζη, στο Αίγιο. 6.Διάθεση χώρου για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στο βόρειο τμήμα της οδού Φιλοποίμενος, στο Αίγιο. 7.Εξέταση αιτήματος για απαγόρευση στάθμευσης με τοποθέτηση κίτρινης διαγράμμισης, επί της οδού Ι. Βασιλειάδη, στο Αίγιο. 8.Εξέταση αιτήματος για παραχώρηση μιας θέσης προσωρινής στάθμευσης, επί της οδού Αιγιαλέως 76, στο Αίγιο. 9.Εργασίες πλακόστρωσης επί του πεζοδρομίου στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Ε΄ και Βασιλέως Κωνσταντίνου, στο Αίγιο.

Ακόμη, 10.Ανάκληση θέσης στάθμευσης επί της οδού Μητροπόλεως 55, στο Αίγιο. 11.Έγκριση άδειας εισόδου – εξόδου σε χώρο στάθμευσης επί της οδού Κορίνθου 7, στο Αίγιο. 12.Έγκριση άδειας εισόδου – εξόδου σε χώρο στάθμευσης επί της οδού Σαρανταπόρου 14, στο Αίγιο. 13.Χορήγηση  θέσης στάθμευσης ατόμου με ποσοστό αναπηρίας, στην οδό Π. Χαραλάμπους 1, στο Αίγιο. 14.Χορήγηση  θέσης  στάθμευσης ατόμου με ποσοστό αναπηρίας, στην οδό Αγαθονίκου 4, στο Αίγιο. 15.Χορήγηση  θέσης  στάθμευσης ατόμου με ποσοστό αναπηρίας, στην οδό Αράτου 44, στο Αίγιο. 16.Χορήγηση θέσης στάθμευσης ατόμου με ποσοστό αναπηρίας, στην οδό Αράτου 11-17, στο Αίγιο. 17.Περί κατασκευής ράμπας στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Αιγίου επί της οδού Βασιλέως Κωνσταντίνου, στο Αίγιο.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr