background img
banner
banner

Ψήφο εμπιστοσύνης από την Πάρο ο Οδοντωτός

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΚΟΠΤΟ, ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Ξεκίνησε την Τετάρτη 22 Μαρτίου το δρομολόγιο Διακοπτό – Καλάβρυτα και αντίστροφα, ο Οδοντωτός Σιδηρόδρομος, 22 ημέρες μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη με 60 περίπου επιβάτες να φεύγουν με το πρώτο δρομολόγιο. Οι 36 από αυτούς ήταν μαθητές και συνοδοί από το Λύκειο Πάρου που είχαν εντάξει στην πενθήμερη εκδρομή τους και μια βόλτα με το ιστορικό τρενάκι. Για σήμερα το πρωί 50 άτομα από το ΚΑΠΗ Αναβύσσου είχαν κλείσει κι όλας θέση, όσο για το τριήμερο οι 108 θέσεις είναι γεμάτες στο πρωινό δρομολόγιο (09:52) αλλά και στα δύο ακόμα που ακολουθούν στις 12:17 και στις 15:07 το μεσημέρι για τα Καλάβρυτα, που αποτελούν αυτή την περίοδο λόγω των εκδηλώσεων της Εθνικής Επετείου πόλο έλξης.

«Υπάρχει μεγάλη ζήτηση για εισιτήρια από κάθε γωνιά της Ελλάδας» δήλωσε στο protionline.gr η υπεύθυνη της Hellenic Train κ. Γιώτα Αρμπή, με τα τουριστικά γραφεία να έχουν τον Οδοντωτό σταθερά στη λίστα των προτιμήσεών τους.

Χαράς Ευαγγέλια βέβαια για την πόλη των Καλαβρύτων, που είναι ο προορισμός των επισκεπτών, με την Αιγιάλεια να αποκομίζει μηδαμινά οφέλη από αυτή την μεγάλη επισκεψιμότητα που ανέκαθεν συγκέντρωνε το τρένο με τη μαγική διαδρομή.

Παρόν στο εναρκτήριο λάκτισμα και ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Οδοντωτού Γιάννης Καραπαναγιώτης ο οποίος σχολίασε πως το γραφικό τρενάκι παραμένει ασφαλές, «δεν κινδυνεύει τουλάχιστον να συγκρουστεί με άλλο» και πως χρειάζονται περισσότερα δρομολόγια για να εξυπηρετηθεί ο κόσμος, κάτι που όμως δε φαίνεται στον ορίζοντα”.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr