background img
banner
banner

A1 ΕΣΚΑ-Η: Ήφαιστος/Αχιλλέας – Πυρσός 69-59

Ο Ήφαιστος/Αχιλλέας επικράτησε επί του Πυρσού με 69-59 στο κλειστό του Αιγίου για την 21η αγωνιστική της Α1 ΕΣΚΑ-Η και βρέθηκε ακόμη πιο κοντά στο στόχο του. Οι φιλοξενούμενοι ήταν μαχητικοί και μέχρι τις αρχές της τελευταίας περιόδου ήταν κοντά στο σκορ αλλά για τους μετέπειτα νικητές «καθάρισε» ο Θοδωρής Μιχαλόπουλος που για ένα ακόμη παιχνίδι ήραν εκπληκτικός φτάνοντας στους 29 πόντους! Από τον Πυρσό που δύσκολα θα αποφύγει την τελευταία θέση ανάμεσα στις ομάδες που θα πάνε στα play out, διακρίθηκαν περισσότερο οι Κοροβέσης και Κουραχάνης.

Τη νίκη πάντως μετρίασε η απρόσμενη ήττα του Κεραυνού από την Απολλωνιάδα στο παιχνίδι που ακολούθησε η οποία διατήρησε τις ελπίδες της πατρινής ομάδας για την 8η ή την 9η θέση. Να σημειωθεί ότι ο Ήφαιστος/Αχιλλέας θα παίξει με την Απολλωνιάδα εκτός έδρας, σε ένα παιχνίδι, από την έκβαση του οποίου ίσως κριθεί η τελική κατάταξη των τριών ομάδων (Ήφαιστος, Αραχωβίτικα, Απολλωνιάδα) που διεκδικούν την απευθείας παραμονή (9η θέση) ή τη συμμετοχή στα play offs.

Τα 10λεπτα: 19-16, 19-13, 12-20, 19-10

ΗΦΑΙΣΤΟΣ / ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Γιούπης): Χρήστου 8 (1), Ανδρικόπουλος 8 (2), Μιχαλόπουλος 29, Δημόπουλος 7 (1), Τραγάρας 6 (1), Καπόπουλος 7 (1), Σωτηρόπουλος 2, Τσιμπούκης 2, Γκούρβελος, Διονυσόπουλος.

ΠΥΡΣΟΣ (Σολωμός): Στρέκλας 9, Κοροβέσης 18 (1), Κουραχάνης 12 (2), Τριανταφύλλου 8, Κεφαλάς 3, Μαστροπέτρος 2, Πασχαλίδης 1, Τάγκαλος 4, Αντωνόπουλος 2.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr