background img
banner
banner

A1 EΣΚΑ-Η: Κεραυνός – Απολλωνιάδα 64-66 | ΦΩΤΟ

Η ήττα του Κεραυνού από τη νεανική Απολλωνιάδα μπορεί να ήταν εκτός προγράμματος, αλλά το… καμπανάκι κινδύνου είχε χτυπήσει από τα παιχνίδια που προηγήθηκαν. Ο Κεραυνός βρίσκεται σε συνεχή αγωνιστική πτώση το τελευταίο διάστημα με τις απουσίες λόγω τραυματισμών να τον έχουν αποδιοργανώσει. Χθες ήταν ακόμη περισσότερες. Μπορεί να επέστρεψε ο Πολυδωρόπουλος αλλά απουσίασαν οι Χρυσανθόπουλος, Γιαννακόπουλος, Δαβάνης, Νάτσκος και φυσικά ο Γιοβάς που λείπει εδώ και αρκετό καιρό.

Όσο αφορά στο προχθεσινό ματς, η τριάδα των 18χρονων Χρυσανθόπουλου, Καραπιπέρη και Γιαννακόπουλου πέτυχε τους 61 από τους 66 πόντους της Απολλωνιάδας που πλέον μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι, αρχικά της παραμονής και στη συνέχεια της διεκδίκησης της 8ης θέσης που οδηγεί στα play offs. Ειδικά ο πρώτος ήταν ασταμάτητος σκοράροντας με όλους τους τρόπους και αναδείχθηκε σε κορυφαίο της αναμέτρησης.

Η Απολλωνιάδα πήρε προβάδισμα από την αρχή και την κράτησε μέχρι τέλους παρά την προσπάθεια του Κεραυνού να επιστρέψει στο φινάλε. Οι άνθρωποι της αιγιώτικης ομάδας διαμαρτύρονται για φάουλ που έγινε στην εκπνοή επάνω στον Πολυδωρόπουλο, που αν είχε δοθεί ίσως το ματς πήγαινε στην παράταση και είχε άλλη εξέλιξη.

Τα 10λεπτα: 10-19, 12-11, 20-17, 22-19

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ (Δούσκας): Σπηλιωτόπουλος 3, Τσουλέας 14, Σαμαράς 9, Πολυδωρόπουλος 14 (2), Ιατρόπουλος 6, Βαφειάδης 3, Ζαβέρδας 15 (4), Στούκας

ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΔΑ (Πολυδωρόπουλος): Φιλίππου 5 (1), Χρυσανθόπουλος 25 (1), Γιαννακόπουλος 21 (4), Καραπιπέρης 15 (2), Ντεμίρης, Αμπατζής, Παπανικολάου, Σταθόπουλος, Μπόνιας, Βασιλείου


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr